תפוחי אדמה בתנור ממולאים בבשר

תפוח אדמה ממולא בשר
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

דניאל גודון מסיקה משתפת אותנו במתכון שלה לתפוחי אדמה ממולאים בבשר בתנור.

  • 500 גרם בשר טחון
  • 4 פרוסות לחם יבש
  • 2 בצלים
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • 1/4 צרור כוסברה
  • סלסלה קטנה של פטריות טריות
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה אדומה
  • 6 שיני שום
  • 1 כף של אריסה
  • 2 כפות של רסק עגבניות
  • 10 תפוחי אדמה גדולים

אופן ההכנה

  • להשרות את הלחם במים כמה דקות .
  • לסחוט את המים.
  • לקצוץ בצל אחד, הפטרוזיליה השום והכוסברה.
  • מכניסים את הבשר לקערה, מוסיפים את הירקות הקצוצים, את הלחם.
  • מתבלים ומוסיפים את האריסה – מערבבים היטב .
  • מקלפים את התפוח אדמה וחותכים אותם לשניים – מרוקנים את האמצע בעזרת כף.
  • שוטפים את תפוחי אדמה ומסדרים אותם במגש – לוקחים את הבשר הטחון ומגלגלים לאליפסה ומכניסים לתוך התפוח אדמה.
  • חותכים את הבצל השני ואת הפטריות לפרוסות דקות ומפזרים מסביב לתפוחי אדמה.
  • מוסיפים מעל כוס וחצי מים ואת הרסק עגבניות, שוב שמים קצת מלח, פלפל ופפריקה אדומה.
  • מכניסים לתנור על חום 200 מעלות למשך 50 דקות עד שעה ( לבדוק שהתפוח אדמה מבושל).

מתכון נוסף לתפוחי אדמה ממולאים בבשר ברוטב אדום:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: