תפוחי אדמה בתנור ממולאים בבשר

תפוח אדמה ממולא בשר
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

דניאל גודון מסיקה משתפת אותנו במתכון שלה לתפוחי אדמה ממולאים בבשר בתנור.

  • 500 גרם בשר טחון
  • 4 פרוסות לחם יבש
  • 2 בצלים
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • 1/4 צרור כוסברה
  • סלסלה קטנה של פטריות טריות
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה אדומה
  • 6 שיני שום
  • 1 כף של אריסה
  • 2 כפות של רסק עגבניות
  • 10 תפוחי אדמה גדולים

אופן ההכנה

  • להשרות את הלחם במים כמה דקות .
  • לסחוט את המים.
  • לקצוץ בצל אחד, הפטרוזיליה השום והכוסברה.
  • מכניסים את הבשר לקערה, מוסיפים את הירקות הקצוצים, את הלחם.
  • מתבלים ומוסיפים את האריסה – מערבבים היטב .
  • מקלפים את התפוח אדמה וחותכים אותם לשניים – מרוקנים את האמצע בעזרת כף.
  • שוטפים את תפוחי אדמה ומסדרים אותם במגש – לוקחים את הבשר הטחון ומגלגלים לאליפסה ומכניסים לתוך התפוח אדמה.
  • חותכים את הבצל השני ואת הפטריות לפרוסות דקות ומפזרים מסביב לתפוחי אדמה.
  • מוסיפים מעל כוס וחצי מים ואת הרסק עגבניות, שוב שמים קצת מלח, פלפל ופפריקה אדומה.
  • מכניסים לתנור על חום 200 מעלות למשך 50 דקות עד שעה ( לבדוק שהתפוח אדמה מבושל).

מתכון נוסף לתפוחי אדמה ממולאים בבשר ברוטב אדום:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: