חיפוש

תפוח אדמה מוקרם: המתכון הכי אהוב על אמהות

תפוח אדמה מוקרם: המתכון הכי אהוב על אמהות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

איך להתפנק עם תפוח אדמה מוקרם שאמא שלכם הייתה גאה בו?

היי לכם, חובבי הבישול והמוקרן! היום נלמד להכין את המנה המושלמת: תפוח אדמה מוקרם עם גבינות ! וכן, אתם יכולים לחכות עם הפופקורן, כי זה הולך להיות סרט שכולל טעמים רכים ונעימים שמוליכים אותנו היישר לגן עדן של גבינות. אז קחו לכם כמה תפוחי אדמה (ואולי גם פיסת גבינה לחיבוק) ואנחנו מתחילים!

מה צריך בשביל הקסם הזה?

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים (שלא יעשו לכם בעיות בזמן ההכנה)
  • 2 כוסות שמנת מתוקה (כן, אתם יכולים לחסוך קלוריות – אבל למה לעזאזל?)
  • 1 כוס גבינת מוצרלה (או גבינה אהובה אחרת, לא שופט)
  • ½ כוס גבינת פרמזן (אם רוצים את הטאצ' שיגרום לחברים לקנא)
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם (לא לשכוח! גם לא רוטב סויה, תודה.)
  • 2 שיני שום כתושות (כן, גם לבטא את עצמכם עם ג'ארי)

איך מכינים את המנה הזאת שתגרום לאמא שלכם להרגיש גאווה?

שלב 1: חותכים את התפוחי אדמה לפרוסות דקות (אם אתם לא בטוחים, אפשר גם להשתמש במנדולינה – זה יותר כיף!).

שלב 2: מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה. מבשלים במשך 5-10 דקות עד שהן כמעט רכות. אם אתם תוהים: "האם אני יכול/ה על מחבת?" – כן, אבל מה אתם שותים?!

שלב 3: מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם בצד. בזמן הזה, יש לכם זמן לארגן את החמישה אנשים המוזרים שהייתם צריכים לתת להם כבוד.

שלב 4: בקערה גדולה, מערבבים את השמנת, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, שום, מלח ופלפל. לאחר מכן, מוסיפים את תפוחי האדמה למיקסר הזה יותר טוב ממה שבארוחה אצל האמא האיטלקית שלכם.

הזרקת הקסם האחרון!

שלב 5: מעבירים לתבנית אפייה ואופים ב-180 מעלות במשך 25-30 דקות עד שהגבינות מתמזגות ויש לכם קרום זהוב מנצח.

רוצים לדעת משהו? שאלות ותשובות:

  • אפשר לשים גבינות אחרות במקום מוצרלה? – בהחלט! תיקחו את מה שיש לכם במקרר.
  • האם אפשר להקפיא את התפוח אדמה המוקרם? – זה יכול להיות מסוכן! תנסו בסכנה של עצמכם.
  • מה עלי להגיש עם המנה הזאת? – סלט רענן או חומרי סחורה הכי טובים שיש.
  • האם זה מסובך להכין? – ממש לא! התוכנית דומה להכנת תה – רק קצת יותר כמו פראי.

אז קדימה, הכניסו לתנור והשקיעו את המאמץ שלכם – כי זה ייתן לכם את התמורה שצריך! בתיאבון!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות