חיפוש

אסאדו בתנור מתכון של פעם בחיים

תבשיל אסאדו

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אסאדו בתנור מתכון של פעם בחיים מתכון של עינת חנניה.

מצרכים:

4-5 נתחי אסאדו נקיים תבקשו מהקצב לנקות טוב, כמה שפחות שומנים
2 שיני שום
1 בצל גדול חתוך לרצועות
5-6 תפוחי אדמה קטנים או גדולים חוציים
½1 כפות שמן זית
תיבול:
3 כפות שמן זית או שמן קנולה
1 כף רוזמרין יבש
½ כף כורכום
½ כף פלפל שחור
1 כפית גריל עוף
1 כף מרק עוף
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים שאולי תרצו להכין:
רולדת וניל מתכון נוסטלגי וקל להכנה
לביבות קישואים ובטטה נדירות ב-5 דקות
עוגיות שקדים מהירות – מתכון מנצח

אסאדו בתנור – לבשל עם שרה

אופן הכנה:

1. נשטוף את האסאדו ונייבש.
2. בסיר רחב/מחבת נחמם את הכף וחצי שמן ונניח את האסאדו.
3. נצרוב משני הצדדים ונוציא לקערה.
4. עם התבלינים נעסה ונערבב טוב טוב (לשמור את הקערה עם התיבול).
5. בתבנית פיירקס נסדר את רצועות הבצל ונניח מעל את האסאדו ונפזר את השיני שום.
6. את התפוחי אדמה נשים בקערה עם התיבול, נעסה ונערבב טוב, ונניח בין האסאדו.
7. את התיבול שנשאר – נוסיף כוס מים ונשפוך לתבנית מעל הכל.
8. נכסה בנייר כסף או מכסה (אפשר להכין בסיר עמיד חום).
9. נכניס לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות למשך חצי שעה – 40 דקות.
10. לאחר מכן נוריד ל- 200 מעלות למשך שעה וקצת.
11. נפתח, נבדוק שהבשר רך כחמאה, נכבה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות