דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לתבשיל בורגול עם ירקות.

בורגול עם ירקות מצרכים:

אופן הכנה:

  1. בסיר שטוח (סוטאז) שמים שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ עד אשר הבצל שקוף.
  2. מוסיפים לסיר את תערובת הירקות ונותנים טיפה להתחמם ואז מוסיפים את הבורגול.
  3. מוסיפים לסיר פלפל שחור גרוס,כף מרק עוף,כף מלח מערבבים ושמים מים ומערבבים.
  4. מביאים לרתיחה,מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות.
  5. לאחר 20 דקות מכבים את האש ונותנים לתבשיל הבורגול לנוח כ-5 דקות.
  6. מפוררים קלות ומגישים.

סרטון של בורגול עם ירקות של תומר תומס:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות