חיפוש

בורקס בצק מיונז

בורקס מבצק מיונז
מירי גולני משתפת אותנו במתכון שלה לבורקס מבצק מיונז,המתכון בהשראתה של עפרי רונית

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מירי גולני משתפת אותנו במתכון שלה לבורקס מבצק מיונז,המתכון בהשראתה של עפרי רונית

מצרכים להכנת בורקס מבצק מיונז:

  • 2 ורבע כוסות קמח רגיל
  • 3/4 כפית מלח
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כוס מים

    מילויים:
    למילוי גבינה:
    גבינה צהובה מגורדת
    גבינה בולגרית
    1 ביצה

    למילוי בשר:
    300 גרם בשר טחון
    1 בצל קצוץ
    מלח
    פפריקה
    חצי כפית כורכום
    כפית בהרט (לא חובה)

אופן הכנה:

  1. מערבבים את החומרים עד שמתקבל בצק רך ונעים עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  2. לאחר חצי שעה,מוציאים מהמקרר וקורצים עיגולים על משטח משומן קלות(רצוי על השיש)
  3. למילוי גבינה: מערבבים את הגבינה בולגרית,גבינה צהובה מגורדת והביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
    למילוי בשר,מטגנים את הבצל הקצוץ ,מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר מחליף צבע,מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים עד שאין נוזלים.
  4. שמים את מילוי הרצוי (גבינה או בשר) במרכז העיגול,סוגרים ומסדרים על תבנית עם נייר אפיה.
  5. מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות עד להזהבה כמו בתמונה.

סרטון עם מתכון נוסף לבורקס ארגנטינאי (אמפנדס בשר):

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות