חיפוש

בחש בוכרי בתנור – מתכון מנצח

בחש בוכרי בתנור

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

בחש בוכרי בתנור

איילת ממן משתפת אותנו במתכון מושלם של בחש בוכרי בתנור.

בחש בוכרי מושלם מתכון של תומר תומס
מקלובה פרגיות עם אורז מתכון מושלם
סלט חצילים בתנור עם גמבה -מתכון מנצח

מצרכים ואופן הכנה:

  • לשים בקערה 500 גר בשר בקר צלעות קצוץ דק דק
  • לנקות ולקצוץ דק דק 2 חבילות כוסברה, ו 1 חבילת בצל ירוק.
  • 2.5 כוסות אורז עגול שטוף היטב (ממליצה על עגול לא ניסיתי משהו אחר) , 1/2 כוס חד פעמי לשתייה קרה שמן, מלח בנדיבות ופלפל שחור גרוס
  • מערבבים את כל מה שבקערה כמו בצק עם הידיים טוב טוב ושמים בתוך שקית קוקי גדולה(כתוב על האריזה ענק)
    ואז לנקות חלקי עוף – איזה שאוהבים (אישית הכנתי עם שוקיים)
  • נכין רוטב לעוף :

  • לערבב בכוס חד פעמי לשתייה קרה 1/4 כוס שמן זית,כף סילאן, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, כמון מעט אבקת מרק, לעסות היטב את העוף ברוטב ולשים בתוך אותה שקית מעל הבחש
  • לשפוך בפנים אל תוך השקית 1/2 כוס רגילה מים ולקשור את השקית היטב
  • את השקית עכשיו לשים בתבנית תנור עמוקה לעשות 4 חורים קטנים עם קיסם שיניים שיהיה לאוויר לאן לצאת מהשקית
    לשפוך מסביב לשקית הרבה מים (יתן אדים ויגרום שהאורז יתבשל ולא יתייבש, לא צריך יותר מים בתוך השקית מתבשל מהאדים)
    לשים בתנור על 200 מעלות בערך שעה וחצי (לא יותר מידי כי זה יתייבש) , להוסיף מים לתבנית במידת הצורך( אם התאדה מאוד ), השקית תתנפח מאוד וכך זה מתבשל מהלחץ והאדים

להגיש וליהנות!

סרטון עם מתכון נוסף לבחש של השף ישראל אהרוני:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות