חיפוש

בלילה לשניצל מהחלומות

בללה לשניצל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

הכנת בלילה לניצל המושלמת חיונית להשגת אותו פנים פריך, מוזהב ורך ועסיסי שהופך את השניצל לבלתי ניתן לעמוד בפניו. מתכון זה מספק תערובת רב-תכליתית שניתן להשתמש בה לציפוי חלבונים שונים כגון חזיר, עוף או עגל.

איך מכינים בלילה לשניצל – המרכיבים

  • 100 גרם קמח לכל מטרה
  • 2 ביצים
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/4 כפית טימין מיובש
  • 1/4 כפית פטרוזיליה מיובשת
  • 1/4 כפית אורגנו מיובש

מרכיבים חלופיים:

  • לגרסה טבעונית, החליפו את הביצים בתערובת של חלב צמחי ועמילן תירס לקשירה. החליפו פירורי לחם בפירורי לחם פנקו או קורנפלקס כתוש למרקם פריך יותר.
  • השתמשו בקמח ובפירורי לחם ללא גלוטן לגרסה ללא גלוטן של תערובת השניצל.

איך מכינים תערובת שניצל – השלבים

  1. בכלי רדוד מניחים את הקמח לכל מטרה ומתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה, אבקת שום, טימין מיובש, פטרוזיליה מיובשת ואורגנו מיובש. מערבבים היטב לאיחוד.
  2. בצלחת רדודה נוספת מפצחים את הביצים ומקציפים אותן קלות בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מניחים את פירורי הלחם בכלי רדוד שלישי.
  4. קח את החלבון לבחירתך (חזיר, עוף או עגל) ויבש אותו בעזרת נייר סופג כדי להסיר עודפי לחות.
  5. טובלים את החלבון בקמח המתובל, מנערים את העודפים.
  6. לאחר מכן, טובלים את החלבון בביצים הטרופות, מוודאים שהוא מצופה באופן אחיד.
  7. לבסוף, מצפים את החלבון בפירורי הלחם, לוחצים בעדינות כדי להדביק את הפירורים למשטח.
  8. חוזרים על התהליך עבור כל חתיכת חלבון, מניחים אותם על צלחת או נייר אפייה בשכבה אחת.
  9. לאחר שכל החלקים מצופים, מקררים אותם לפחות 30 דקות כדי שהציפוי יתייצב.
  10. לאחר הקירור, תערובת השניצל מוכנה לטיגון במחבת או לטיגון עמוק עד להזהבה ומבושלת.

קיבלתם בלילה לשניצל ביתי שיכולה לשמש אתכם כבסיס מושלם ליצירת מנות שניצל טעימות ופריכות.

ניתן להתאים את המתכון כך שיתאים למספר המנות הנדרשות, בהתאם לכמות החלבון המצופה בתערובת השניצל.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות