חיפוש

בראוניז גבינה ושוקולד

בראוניז גבינה ושוקולד

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

בראוניז גבינה ושוקולד

ריקי כהן ונדראץ' משתפת אותנו במתכון מושלם של בראוניז גבינה ושוקולד.

מצרכים:

לתערובת הגבינה:
350 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינה לבנה 5%
100 גרם חמאה מומסת
½ כוס סוכר (100 גרם)
2 כפיות תמצית וניל
3 ביצים
1 כף קורנפלור
לבראוניז שוקולד:
300 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
4 ביצים
1 ¼ כוסות סוכר חום (250 גרם)
1 ¼ כוסות קמח (180 גרם)
1 כפית אבקת אפיה
½ כפית מלח
1 כוס אגוזי מלך שבורים גס (כ 100 גרם)
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
בראוניז מתכון מנצח תומר תומס
בראוניז שוקולד ולוטוס
בראוניז שוקולד מושחת

מתכון נוסף לבראוניז גבינה ושוקולד של הקונדיטורית אליה:

רוצים לקבל מתכונים חדשים כל יום?
אתם מוזמנים להצטרף אלינו באינסטגרם או בפייסבוק

אופן הכנה:

1. להכנת תערובת הגבינה – מערבבים 2 סוגי הגבינות יחד עם חמאה מומסת ,סוכר,תמצית וניל וביצים.
2. מעבירים כוס מהבלילה לקערה נוספת ומערבבים עם קורנפלור עד שמתקבלת בלילה חלקה ומחזירים לקערה עם הגבינות ומערבבים יחד, מניחים בצד.
3. להכנת שכבת הבראוניז שוקולד – מחממים תנור ל-170 מעלות מראש.
4. נמיס יחד את השוקולד והחמאה בסיר בינוני, לתערובת אחידה.
5. מסירים מהאש ואז מוסיפים סוכר ומערבבים היטב. טורפים פנימה עם מטרפה ידנית את הביצים, אחת אחת.
6. מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים פנימה את האגוזים ומערבבים לפיזור בתערובת.
7. להרכבה – מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפיה ושופכים כמעט את כל בלילת השוקולד ושומרים קצת בצד (בערך ¾ כוס).
8. יוצקים בזהירות את תערובת הגבינה מעל שכבת השוקולד. מעל הגבינה בעזרת כפית מפזרים מתערובת השוקולד ששמנו בצד ערימות קטנות של התערובת "ומקשקשים" מעט.
9. אופים כ-45 דקות, ואז מצננים היטב ומעבירים לשעתיים למקרר (להקל על חיתוך לריבועים).
10. שולפים בעזרת נייר האפייה את הבראוניז , חותכים לריבועים לא גדולים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות