דרגו את המתכון
גוזגוזה בוכרי מתכון מעלף
גוזגוזה בוכרי מתכון מעלף של רותם אילן גור
מצרכים
כוס: כוס חד פעמית לשתייה חמה
קילו קמח
4 כפות מיונז
כף מלח
2 כוסות מים פושרים
למילוי:
3 בצלים קצוצים דק
500 גרם בשר טחון
100 גרם שומן כבש (לא לוותר!)
2 כפות שמן
כפית כמון
מלח, פלפל
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
גוזגוזה מתכון של תומר תומס
פילמני מתכון רוסי / בוכרי
בחש בוכרי בתנור – מתכון מנצח
מתכון נוסף של גוזגוזה בוכרי
אופן הכנה:
1. קודם נכין את הבצק, ננפה קילו קמח ונוסיף 4 כפות מיונז, כף מלח, ו-2 כוסות מים פושרים. נלוש את הכל למשך 5 דקות. אחרי זאת נכסה.
2. בינתיים נכין את המילוי מהחומרים. אחרי זאת נקרוץ עיגולים מהבצק, ננמלא במילוי, ונסגור ונניח בתבנית על נייר אפייה.
3. נמרח ביצה ונפזר שומשום מעל וקצח. ונכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות.