חיפוש

גונדי מתכון קל של תומר תומס

גונדי מתכון קל
גונדי מתכון קל של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

גונדי מתכון קל של תומר תומס

מצרכים להכנת מתכון גונדי פרסי:
4 בצלים מגורדים עם הנוזלים
1 בצל חתוך לרצועות
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית כורכום
1.5 כוסות חומוס קלויי טחון בלי מלח
חצי כפית קינמון
חצי כפית הל
כוס גרגירי חומוס
2 כפות גדושות מרק עוף
שמיר קצוץ
500 גרם חזה עוף טחון
2 גזרים קלופים
3 תפוחי אדמה

אופן הכנה:
1. שמים 3 כפות שמן בסיר ומחממים,מוסיפים את רצועות הבצל,מוסיפים את הכורכום ומערבבים עד להשחמה.
2. פורסים את הגזרים הקלופים לעיגולים ושמים בצד.
3. את התפוח אדמה חותכים ל-8 כפי שהוצג בסרטון.
4. מוסיפים את הגזר והתפוח אדמה לסיר ומטגנים 5 דקות.
5. מוסיפים את השמיר והמרק עוף,פלפל שחור.
6. מוסיפים 3 ליטר מים רותחים(3/4 סיר) , ואת גרגירי החומוס מערבבים ומממשיכים בבישול.
7. בקערה נפרדת שמים את החזה עוף עם הבצלים עם הנוזלים והחומוס הטחון ללא מלח,קינמון,הל,מלח,חצי כפית פלפל שחור,כפית של כורכום ומערבבים את הכל לעיסה אחידה.
8. לאחר שהמרק מתבשל 25 דקות לוקחים קערה עם קצת מים,יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ,
מביאים את המרק לרתיחה ושמים את הקציצות בתוך המרק ומבשלים 20 דקות נוספות.

מתכונים נוספים של תומר תומס:
חצפורי מתכון של תומר תומס

מקלובה מתכון של תומר תומס

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות