5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

גלידה ריבת חלב ללא מכונה: פינוק מושלם בקיץ הישראלי

הקדמה

גלידה היא קינוח מושלם לכל עונה, ובמיוחד בקיץ הישראלי החם. גלידה ריבת חלב היא אחת הגלידות האהובות ביותר בישראל, והיא משלבת את הטעם המתוק והעשיר של ריבת חלב עם המרקם הקרמי והמרענן של הגלידה.

ארץ מוצא

המתכון לגלידה ריבת חלב הומצא לראשונה בישראל בשנות ה-50. הוא הפך במהירות לקינוח פופולרי, ועד היום הוא נחשב לאחד הקינוחים האהובים ביותר בישראל.

רשימת מרכיבים

הוראות הכנה

  1. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
  2. מוסיפים בעדינות את החלב המרוכז, ריבת חלב ותמצית וניל תוך כדי ערבוב עד לאיחוד.
  3. יוצקים את התערובת לתבנית אטומה ומקפיאים למשך 6 שעות לפחות.
  4. מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומניחים לה להתרכך מעט לפני ההגשה.

טיפים

וריאציות ושיפורים

דרגת קושי

זמן הכנה נדרש

הצעות הגשה

גלידה ריבת חלב ללא מכונה היא קינוח קל להכנה וטעים להפליא. היא מושלמת לימי הקיץ החמים, ותעניק לכם ולמשפחה שלכם רגעים של הנאה צרופה.

יתרונות תזונתיים

גלידה ריבת חלב היא קינוח עשיר בקלוריות ובשומן. עם זאת, היא מכילה גם כמות נאה של סידן וחלבון. ניתן להפוך את הגלידה לבריאה יותר על ידי שימוש בחלב דל שומן או שמנת צמחית.

רוצים להכין את ריבת החלב לבד בבית? אז הנה לכם מתכון לריבת חלב הכי טעימה שיש מחלב מרוכז : ריבת חלב מתכון מהיר

אז למה אתם מחכים? קדימה למטבח והתחילו להכין גלידה ריבת חלב ללא מכונה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות