חיפוש

דג מרוקאי לשבת מתכון מנצח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

דג מרוקאי לשבת מתכון מנצח

שושנה אלון משתפת אותנו במתכון מנצח של דג מרוקאי לשבת.

מצרכים:

6 חתיכות דג (מושט)
שמן
5-6 שיני שום
3-4 פלפלים חריפים אדומים (חצויים לרבעים)
2 עגבניות
1 חופן כוסברה
2 כפות פפריקה מתוקה או חריפה
מלח (קורט)
מרק עוף (מעט)
גרגירי חומוס (מושרה לילה לפני, או מקופסת שימורים) ( לפי הטעם)
כורכום (לפי הטעם)
פלפל לבן (לפי הטעם)
פלפל שחור (לפי הטעם)
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכוני דג נוספים לשבת:
שניצל דג אמנון אגדי
פילה דג דניס מרוקאי מתכון של סבתא
קציצות דגים מטוגנות לשבת – מתכון מנצח

מתכון נוסף של דג מרוקאי לשבת של רון יוחננוב:

אופן הכנה:
1. בסיר נחמם מעט שמן נוסיף שיני שום, פלפלים חריפים אדומים חצויים לרבעים, עגבניות חתוכים לפלחים, כוסברה קצוצה -נטגן קלות ונניח את הדג מעל.
2. נכין בקערה פפריקה מתוקה או חריפה, מעט מלח וטיפה מרק עוף, כורכום, פלפל לבן ופלפל שחור מעט, ושמן – נערבב הכל היטב ונשפוך מעל הדג.
3. נוסיף מים קרים מהברז עד גובהה של הדג, נפזר כוסברה מעל ונביא לרתיחה, לכסות את הסיר.
4. כשזה כבר רותח, נוסיף את גרגירי החומוס שהושרו לילה קודם (או מקופסת שימורים למי שאוהב).
5. ננמיך את האש לבנונית עד לצמצום הרוטב. ננמיך לנמוך עד לגמר הבישול. (מכסים ומבשלים במשך כ- 15-20 דקות.)

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות