דרגו את המתכון
עוד דמתכון מושלם של תומר תומס והפעם דג סלמון בתנור ברוטב משגע.
מצרכים:
שקדים קלופים פרוסים (לא חובה)
1 כף חרדל דיזון
3 כפות מיונז
1 כף סילאן
3 שיני שום מגורדות
חצי כפית גרידה של לימון ירוק
מלח
שומשום (לא חובה)
פלפל שחור גרוס
פילה דג סלמון
אופן הכנה:
1. בקערה שמים את המיונז,חרדל דיזון,סילאן,,מעט מלח,חצי כפית פלפל שחור,שיני שום,גרידת לימון ירוק מערבבים את הכל עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות מצב טורבו.
3. טובלים את הסלמון מכל הכיוונים ברוטב שהכנו ומסדרים על תבנית עם נייר אפיה ומפזרים מעל שומשום ושקדים פרוסים(לא חובה).
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות.
5. מוציאים ומגישים.
סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של הדג סלמון בתנור: