המתכון הכי טעים לבצק של הפיצה
יפעת אריאלי משתפת אותנו במתכון הכי טעים לבצק של הפיצה
מצרכים:
3 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
2 כפות שמרים יבשים (20 גרם)
כף מלח
כף סוכר
½ כוס שמן קנולה או שמן זית
1½ כוס מים
גבינה צהובה מגוררת
לרוטב: רסק עגבניות מהול במים עם אורגנו, פפריקה מתוקה ומלח
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
בצק לפיצה מושלמת של אייל הררי כולל סרטון
בצק פיצה ביתית מושלם כמו בטאבון
פיצה ביתית ב-10 דקות – בצק ללא התפחה
חן במטבח משתפת אותנו במתכון נוסף לפיצה:
אופן הכנה:
1. שמים בקערה מים פושרים ושמרים. מוסיפים קמח בהדרגה, סוכר, אבקת אפייה ומערבבים.
2. מוסיפים שמן ומערבבים. מקבלים תערובת אחידה כמו דייסה. נותנים לה לנוח רבע שעה. מערבבים שוב, מוסיפים מלח ומערבבים.
3. מוזגים לתבנית משומנת, מורחים מעל רסק עגבניות מהול במים עם אורגנו, פפריקה מתוקה ומלח.
4. מכניסים לתנור (לא טורבו) בחלק התחתון של התנור ל-20 דקות עד חצי שעה. מוציאים, מפזרים גבינה צהובה מגורדת (עמק, גלבוע, מוצרלה) או פרוסות, מה שבא לכם. ממשיכים לאפות עוד 20-25 דקות. מוודאים שהמרקם קריספי בתחתית ומוציאים.