חיפוש

זנגולה עיראקית מתכון מנצח

זנגולה עיראקית מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

זנגולה עיראקית מתכון מנצח

ליהי קרויץ מהמטבח בקלי קלות וסמדר יפרח מלמדות אותנו איך מכינים זנגולה מהמטבח העיראקי.

זנגולה של סמדר יפרח:

מתכון לזנגולה סמדר יפרח:
מצרכים:

3.1/2 כוסות קמח מנופה
1.1/2 כפית שמרים
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
גרידה מלימון אחד
2 כוסות מים קרים
שמן לטיגון
מרכיבים סירופ
1.1/2 כוסות סוכר
1.1/2 כוסות מים
1/2 כוס דבש
ופרוסת לימון
אני משתמש בכוס מדידה בינלאומית

אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים לחנוכה:
זלביה תימנית אמיתית מתכון מנצח
סופגניות ביתיות מתכון קל
ספינג' מרוקאי אסלי 100% הצלחה

סרטון עם המתכון של ליהי קרויץ מהמטבח בקלי קלות להכנת זנגולה:

אופן הכנה:
1. לשים בקערת הקמח את השמרים והסוכר ולערבב, להוסיף את המים ולערבב, להוסיף תמצית וניל, גרידת לימון ומלח ולערבב לבלילה אחידה, לכסות במגבת ולהניח במקום חמים לשעה..
2. סירופ – לשים את מצרכי הסירופ בסיר קטן על הגז על להבה גבוהה, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל עוד כ-10 דקות, עד שהסירופ נהייה סמיך מעט, לצנן לחלוטין..
3. שימו לב לבצק, עם בועות, לערבב מעט ולהעביר לבקבוק לקיץ/שקית זילוף,.
4. לחמם שמן במחבת רחבה, לשים מהבצק בתוך השמן בצורה סיבובית וליצור עיגולים אחד על השני (ראי/ה סרטון) לטגן משני הצדדים עד לצבע זהוב כהה, טיגון כדקה לכל צד, להוציא לצלחת על נייר סופג, שימו לב – לא לשים אותם אחד על השני..
5. לטבול אותם כשהם עדין חמים בתוך הסירופ הקר לכמה שניות, להוציא לצלחת ולא לשים אותם אחד על השני.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות