חיפוש

חזה עוף מוקפץ 10 דקות – מתכון נדיר וממכר – טעים ברמות על

חזה עוף מוקפץ 10 דקות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3.3/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

משתוקקים לארוחה מהירה וטעימה? אל תחפש עוד! המתכון הזה לחזה עוף מוקפץ עם אורז כאן כדי לספק את בלוטות הטעם שלך תוך 10 דקות בלבד. העוף הפריך בשילוב עם אורז אוורירי יוצר שילוב מעורר תיאבון. בואו נצלול לתוך המתכון הקל לביצוע הזה.

אז איך להכין חזה עוף מוקפץ ב10 דקות?

נצטרך:

  • 2 חזה עוף
  • 1 כוס אורז
  • 2 כפות שמן צמחי
  • ביצה 1
  • 1 כוס קמח לכל מטרה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית אבקת בצל

שלבים:

  1. התחל בבישול האורז. בסיר מביאים 2 כוסות מים לרתיחה. מוסיפים את האורז, מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 18 דקות. לאחר סיום, מורחים אותו עם מזלג.
  2. בזמן שהאורז מתבשל מכינים את העוף. מניחים את חזה העוף בין שני גיליונות של ניילון נצמד או נייר פרגמנט. השתמשו בפטיש בשר או במערוך כדי לדפוק אותם בעדינות לעובי אחיד, בעובי של כ-1/2 אינץ'.
  3. בקערה רדודה טורפים את הביצה.
  4. בקערה רדודה נוספת מערבבים את הקמח, המלח, הפלפל השחור, הפפריקה, אבקת השום ואבקת הבצל.
  5. מחממים את השמן הצמחי במחבת על אש בינונית-גבוהה.
  6. טובלים כל חזה עוף בביצה הטרופה, ומאפשרים לעודפים לטפטף.
  7. מצפים את חזה העוף בתערובת הקמח המתובלת, מהדקים אותה משני הצדדים.
  8. לאחר שהשמן חם, מניחים בזהירות את חזה העוף במחבת.
  9. מבשלים את העוף כ-4-5 דקות מכל צד, או עד שהם מזהיבים ומבושלים. הטמפרטורה הפנימית צריכה להגיע ל-165°F (74°C).
  10. מוציאים את חזה העוף המטוגן מהמחבת ומניחים אותם על צלחת מרופדת בנייר סופג כדי לנקז את עודפי השמן.
  11. מגישים את חזה העוף המטוגן הפריך על מצע של אורז אוורירי.

תהנה מהעוף המטוגן הביתי המטוגן והטעים שלך עם אורז!

הערה: אתה יכול להתאים אישית את המנה הזו על ידי הוספת הרטבים או התבלינים האהובים עליך לתוספת טעם.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות