חיפוש

חטיף פצפוצי אורז ושוקולד ביתי ממכר ללא גלוטן

חטיף פצפוצי אורז ושוקולד ביתי ממכר ללא גלוטן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

חטיף פצפוצי אורז ושוקולד ביתי ממכר ללא גלוטן

לאה מאיר משתפת אותנו במתכון מיוחד של חטיף פצפוצי אורז ושוקולד ביתי ממכר ללא גלוטן .

מצרכים:

להצלחת החטיף יש להשתמש בכוסות אוניברסליות.
תבנית מלבנית קטנה 31×22.
200 גרם שוקולד מריר פרווה.
4 כפות מים.
3 כפות גדושות טחינה גולמית.
3/4 2 כוסות פצפוצי אורז ללא תוספת סוכר (ראו תמונה).
פצפוצי אורז ללא סוכר
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
פצפוצי אורז בציפוי לוטוס ממכר
פצפוצי אורז עם שוקולד ושמנת – ממתק ממכר
חטיף שוקולד מיוחד ב-3 דקות

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. שמים בקערה את השוקולד, מים, טחינה גולמית וממיסים במיקרוגל, מערבבים לתערובת חלקה (ממליצה להמיס בפולסים של 20 שניות כל פעם).
2. מוסיפים לקערה את פצפוצי האורז ומערבבים היטב .
3. מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים לתוכה את התערובת משטחים ומהדקים באופן אחיד בעזרת תחתית כוס (שהתערובת תהיה בגובה של 2 ס"מ).
4. מניילנים את התבנית ומכניסים למקפיא ל-4 שעות או ללילה עד שהתערובת מתקשה ומתייצבת.
5. לאחר 4 שעות או לילה במקפיא, שולפים את התערובת החוצה, מניחים על משטח עבודה ובעזרת סכין חדה חותכים לקוביות לפי הגודל שרוצים.
6. מאחסנים במקרר עם ניילון נצמד או בכלי אטום עד להגשה.
7. טיפ: המתכון כאמור הוא ללא גלוטן כפי שציינתי, לכן הוא מתאים לרגישים לגלוטן, מתאים לאוכלי קטניות בפסח, מתאים לטבעונים, מתאים לפליאו.
8. זהו מוכן! כדאי נסו, 5 דקות עבודה ויש לכם ממתק מנצח וטעים במיוחד, רק זהירות זה ממכר.
9. בתיאבון! אז כנסו למטבח וספרו איך היה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות