2.4/5 - למתכון דירוג של 7 חובבי בישול

זמן הכנה: 15 דקות

מרכיבים:

לרוטב:

אופן ההכנה:

  1. חותכים לרצועות: קולורבי, פלפלים, גזר וסלרי.
  2. חותכים לרבעים: כרוב לבן.
  3. פורסים: לימון (לאחר קילוף) לחצאי עיגול.
  4. מערבבים בקערה: את כל הירקות והלימון.
  5. מכינים את הרוטב: בקערה נפרדת, מערבבים את חומץ, סוכר, מיץ לימון, שמן זית, פלפל שחור ומלח.
  6. מתבלים: יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
  7. מגישים: ניתן להגיש מיד או לאחר קירור קצר במקרר.

טיפ: הוסיפו טבעות פלפל חריף למי שאוהב סלט פיקנטי!

מתכון של שירלי לוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות