זמן הכנה: 15 דקות
מרכיבים:
- 1 קולורבי בינוני
 - ¼ כרוב לבן קטן
 - 2 גבעולי סלרי עם עלים
 - ½ פלפל אדום
 - ½ פלפל כתום
 - 2 גזרים בינוניים
 - 1 לימון
 - טבעות פלפל חריף (לא חובה)
 
לרוטב:
- ¼ כוס חומץ
 - 1 כף סוכר (שטוחה)
 - מיץ מ-1 לימון
 - שמן זית
 - פלפל שחור גרוס
 - מלח
 
אופן ההכנה:
- חותכים לרצועות: קולורבי, פלפלים, גזר וסלרי.
 - חותכים לרבעים: כרוב לבן.
 - פורסים: לימון (לאחר קילוף) לחצאי עיגול.
 - מערבבים בקערה: את כל הירקות והלימון.
 - מכינים את הרוטב: בקערה נפרדת, מערבבים את חומץ, סוכר, מיץ לימון, שמן זית, פלפל שחור ומלח.
 - מתבלים: יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
 - מגישים: ניתן להגיש מיד או לאחר קירור קצר במקרר.
 
טיפ: הוסיפו טבעות פלפל חריף למי שאוהב סלט פיקנטי!
מתכון של שירלי לוי.
