חיפוש

כדורי שוקולד נדירים משאריות עוגה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

כדורי שוקולד נדירים משאריות עוגה

בסדר, חברים, התכנסו למתכון משנה משחק שיציל את שאריות העוגה שלכם – הצגת כדורי שוקולד! היצירה המענגת הזו לא רק מונעת בזבוז של עוגה אלא גם הופכת אותה לכדורים בגודל נגיס של אושר שוקולדי. החלק הכי טוב? אין צורך בתואר קולינרי מפואר!

עכשיו, המקורות של המרקחת הגאונית הזו קצת מטושטשים – למישהו, איפשהו, כנראה נמאס לראות עוגה טובה הולכת לפח וחשב, "למה לא לגלגל אותה לטוב טעם שוקולדי?" וכך, נולדו כדורי השוקולד, שנועדו להביא שמחה לחובבי קינוחים בכל מקום.

רכיבים:

  • שאריות עוגה (בערך 2 כוסות, מפוררת)
  • גבינת שמנת (1/2 כוס, רכה)
  • אבקת קקאו (3 כפות)
  • אבקת סוכר (1/4 כוס)
  • תמצית וניל (1 כפית)
  • שוקולד מריר (200 גרם, מומס)
  • אגוזים קצוצים או קוקוס מגורר (לציפוי)

אפשרויות חלופיות:

לחברים הכשרים שלנו או לכל מי שנמנע ממרכיבים מסוימים, אל חשש! אתה יכול להחליף את גבינת השמנת בחלופה שאינה חלבית, ולוודא שהשוקולד שלך מקבל כשרות. קדימה והתאם אותו לצרכים התזונתיים שלך – המטבח הוא מגרש המשחקים שלך!

יתרונות תזונתיים:

  • תאמינו או לא, כדורי השוקולד האלה הם יותר מסתם פינוק מתוק. 
  • שאריות העוגה מספקות מנה של פחמימות, בעוד שגבינת שמנת מוסיפה מרקם קרמי עם רמז לחלבון. 
  • שוקולד מריר, מלבד היותו טעים בחטא, מביא נוגדי חמצון לשולחן. ואל תשכחו את השמחה – זה למעשה חומר מזין, נכון?

כמות וזמן: המתכון הזה מניב בערך 20-25 כדורי שוקולד, תלוי עד כמה אתה נדיב עם המנות שלך. לגבי הזמן, אתה יכול להקציף אותם תוך כ-30 דקות – פתרון מהיר לתשוקה למתוק שלך!

רמת קושי: אל תפחדו, חברי למטבח! זה קל מוצק. אם אתה יכול לפורר עוגה, לערבב דברים בקערה ולהניף כף, אתה זהוב. זה כמעט חסין תקלות.

טיפים לשיפור:

  • שחקו עם טעמים: התנסו עם טעמי עוגה שונים למגוון כדורי שוקולד. קטיפה אדומה, עוגת גזר, או אפילו לימון – תן לבלוטות הטעם שלך להדריך אותך.
  • להקפיא מטעמי נוחות: כדורי השוקולד האלה קופאים כמו חלום. הכינו אצווה ואחזו אותם לתשוקה מאולתרת למתוק.
  • תהיו יצירתיים עם ציפויים: מלבד החשודים הרגילים כמו שפריצים ואגוזים, נסו עוגיות מרוסקות, בייגלה מרוסקים, או אפילו קורטוב של מלח ים לבעיטה המתוקה-מתוקה הזו.
  • טבילה כפולה לטוב יותר שוקולדי: אם אתה שוקולדי, אל תתבייש לתת לכדורי השוקולד שלך טביעה כפולה בטוב הנמס.

הנה לכם, הנוסחה הלא כל כך סודית להפיכת שאריות עוגה לתחושת קינוח! עכשיו, לכו להציל את העוגה הנשכחת במקרר שלכם ותנו לקסם השוקולדי לקרות. בלוטות הטעם שלך יודו לך!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות