חיפוש

כיסונים ממולאים תפוח אדמה מתכון מיליון דולר

כיסונים ממולאים עם תפוחי אדמה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

כיסונים ממולאים תפוח אדמה מתכון מיליון דולר

מתכון מושלם של כיסונים ממולאים בתפוחי אדמה.

מצרכים:
למילוי
5 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל חתוך
קצת מלח ופלפל לתיבול
לבצק
3 כוסות קמח רגיל
כוס מים חמים
כפית מלח
1/2 כוס שמן
1 ביצה
לטיגון
3 בצלים (קצוצים)
4 כפות שמן
אופן הכנה יופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
מתכון לניוקי ביתי – מתכון קל
נוקידס טריפולי – ניוקי טריפוליטאי של יעל נתן
מתכון לטורטליני / קרפלאך / ורניקי

מתכון נוסף לכיסונים עם תפוחי אדמה:

כיסונים תפוחי אדמה

אופן הכנה:

המילוי:
1. מכינים פירה – חותכים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עם הקליפה. כשתפוחי האדמה הופכים רכים, מסננים את תפוחי האדמה מהמים, מוסיפים מלח ומועכים לפירה.
2. מטגנים את הבצל במעט שמן. מקררים ומערבבים עם הפירה.
הבצק:
1. שופכים את כל חומרי הבצק לפי הסדר לתוך קערה.
2. לשים את הבצק ונותנים לו לנוח חצי שעה.
הרכבת הכיסונים:
1. מטגנים את הבצל הקצוץ במחבת עמוקה, מניחים את המחבת עם הבצל המטוגן בצד לבינתיים.
2. מחלקים את הבצק לשני חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה דק מאוד.
3. קורצים עיגולים בעזרת כוס ושמים במרכז כל עיגול כפית גדושה מתערובת הפירה והבצל.
4. סוגרים טוב טוב לכיסון (יש לוודא שזה סגור היטב כדי שלא יפתח בבישול).
5. מרתיחים סיר רחב עם מים, ומכניסים את הכיסונים למים הרותחים. ברגע שהכיסונים צפים יש לחכות 3-5 דקות ואז להוציא אותם ישירות למחבת עם השמן והבצל ששמתם מקודם בצד.
6. אחרי שהעברתם את כל הכיסונים למחבת עם הבצל, טגנו את הכיסונים קלות.
עדיף להכין את המילוי לילה לפני ולהניח במקרר. כך קל יותר לסגור את הכיסונים גם אם מניחים יותר מילוי.
אפשר להוסיף ממי בישול תפוחי האדמה לבצק במקום מים, זה עוזר לכיסונים להיסגר טוב יותר.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות