חיפוש

כנאפה מתכון ביתי מנצח

כנאפה מתכון ביתי מנצח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

כנאפה מתכון ביתי מנצח

מאיה פפיסמדוב משתפת אותנו במתכון נוסף לכנאפה מתכון ביתי מנצח

מצרכים:
לשכבות הקדאיף:
גרם אטריות קדאיף (300 גרם)
1 חבילה חמאה (100 גרם מומסת)
1 כף אבקת סוכר
למלית הגבינה:
גבינה ערבית מתוקה / גבינת ריקוטה (400 גרם – מפוררת )
1 כף אבקת סוכר
-2 טיפות מי ורדים
לסירופ הסוכר:
¼1 כוסות מים
¾ כוס סוכר
1 כף מיץ לימון
2 טיפות מי ורדים
לקישוט:
⅓ כוס פיסטוקים (כ-50 גרם – קלויים וקצוצים)
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
כנאפה בקלאווה מושלמת – תומר תומס
כנאפה נוטלה מתכון של תומר תומס
כנאפה ביתית מתכון של אורית לוי

מקס מלכיאל משתף אותנו במתכון לכנאפה מושלם:

אופן הכנה:
1. נפריד טוב את אטריות הקדאיף.
2. נערבב כף אבקת סוכר בחמאה המומסת וניצק בהדרגה על האטריות ונמשיך לערבב.
3. נפריד ונצפה את כל האטריות בחמאה.
4. נביא את התבנית ונפזר לתוכה מחצית מכמות האטריות ואז נהדק מעט.
5. נפזר מעל את הגבינה (לאחר שמערבבים עם אבקת סוכר ומי ורדים), ואז מוסיפים את שאר האטריות.
6. נהדק קלות ונשים לאפייה על 180 מעלות למשך 25 דקות.
להכנת הסירופ:
1. נרתיח את המים, סוכר, ומיץ לימון על אש קטנה למשך 10 דקות בערך, להסמכה. את מי הורדים מוסיפים לקראת הסוף.
2. כל עוד הכנאפה חם, ניצק מעליו את הסירופ בהדרגה עד לספיגה מלאה ונקשט בפיסטוקים קצוצים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות