חיפוש

לביבות ירק בתנור מתכון של תומר תומס

לביבות ירק מתכון
לביבות ירק מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

לביבות ירק בתנור מתכון של תומר תומס – בערך 12 יחידות

(מתאים לתשעה באב)

המצרכים
2 תפו"א אדמה בינוניים
1 בצל
1 ביצה
רבע חבילת פטרוזיליה
2 כפות פירורי לחם ללא גלוטן/ ניתן להשתמש בפירורי לחם רגילים
1 כפית פלפל שחור
כפית כורכום
כפית גדושה של מרק עוף/מלח
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל במגרדת על הצד העבה לתוך קערה. קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לתערובת. סוחטים היטב את התערובת להוציא כמה שיותר מים על מנת שהלביבות לא יתפרקו . להוסיף לקערה את התבלינים, פירורי לחם ולערבב. להוסיף שמן. לחמם תנור ל180 מעלות. בתבנית עם נייר אפייה להכין לביבות עגולות ומעט שטוחות. לרסס מעט שמן מעל הלביבות ולהכניס לנור ל20 דק בערך או עד השחמה.
בתיאבון.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות