דרגו את המתכון

לחם טחינה ללא גלוטן טעים ברמות

אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון ללחם טחינה ללא גלוטן

מצרכים:
½ כוס טחינה
2 כפות סילאן
4 ביצים
1 כוס קמח תפוחי אדמה
1 כפית אבקת אפיה
שומשום (מעט )
½ כפית מלח
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
לחם טחינה מושלם לפסח ולכל ימות השנה
לחמניות טחינה עם תרד של אורית לוי
לחם ביתי מהיר מושלם תוך שעה

מתכון נוסף:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את הטחינה והסילאן.
2. מוסיפים את הקמח עם חצי כפית מלח ואבקת אפייה.
3. מוסיפים אחר כך 4 ביצים טרופות. ומערבבים לקבלת בצק אחיד
4. שמים בתבנית ארוכה ומפזרים מעל מעט שומשום
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל-20 דקות בערך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות