לחם כשר לפסח ממכר וללא גלוטן
שפרה אזולאי משתפת אותנו במתכון ללחם כשר לפסח ממכר וללא גלוטן
מצרכים:
מצרכים לתבנית אחת:
3 ביצים
⅓ כוס טחינה
¼ כוס סילאן
⅓ כפית מלח
1 כפית סודה (לשתייה)
½ כוס אגוזי מלך (במקום אגוזים אפשר לשים חמוציות , גרעיני חמניות או דלעת)
שומשום (לפזר לפי הצורך)
מצרכים ל- 3 תבניות:
9 ביצים
1 כוס טחינה (גולמית)
½ כוס סילאן
1 כפית מלח
3 כפיות אבקת סודה לשתיה
1½ כוסות אגוזי מלך (גרוסים גס)
שומשום (לפזר לפי הצורך)
אופן הכנה מופיע בהמשך