חיפוש

לחם כשר לפסח ממכר וללא גלוטן

לחם כשר לפסח ממכר וללא גלוטן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

לחם כשר לפסח ממכר וללא גלוטן

שפרה אזולאי משתפת אותנו במתכון ללחם כשר לפסח ממכר וללא גלוטן

מצרכים:
מצרכים לתבנית אחת:
3 ביצים
⅓ כוס טחינה
¼ כוס סילאן
⅓ כפית מלח
1 כפית סודה (לשתייה)
½ כוס אגוזי מלך (במקום אגוזים אפשר לשים חמוציות , גרעיני חמניות או דלעת)
שומשום (לפזר לפי הצורך)
מצרכים ל- 3 תבניות:
9 ביצים
1 כוס טחינה (גולמית)
½ כוס סילאן
1 כפית מלח
3 כפיות אבקת סודה לשתיה
1½ כוסות אגוזי מלך (גרוסים גס)
שומשום (לפזר לפי הצורך)
אופן הכנה מופיע בהמשך







אופן הכנה:
1. לערבב בקערה בעזרת מטרפה ידנית את הביצים , טחינה , סילאן , מלח , סודה לשתייה.
2. לשמן מעט את התבנית
3. למזוג את הבלילה לתבנית באופן שווה
4. לפזר את האגוזים מעל באופן שווה (הם שוקעים מעט)
5. ולסיום לפזר שומשום
6. לחמם את התנור מראש ל- 175 מעלות אפייה רגילה
7. זמן אפייה כ 20 – 30 דקות , לבדוק עם קיסם.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות