חיפוש

לחם אוורירי ומושלם כשר לפסח

לחם ללא גלוטן כשר לפסח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

1/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

לחם אוורירי ומושלם כשר לפסח

תומר תומס משתף אותנו במתכון מושלם של לחם כשר לפסח.
המתכון הוא ללחם ללא גלוטן לימים רגילים אבל בקלות ניתן להמיר אותו ללחם כשר לפסח,כל מוצר שמופיע במתכון חפשו כשר לפסח

מצרכים:
1 ק"ג קמח קונדיטור (תחליף קמח)
4 ביצים לארג'
100 גרם מחמאה מומסת
2 כפות סילאן
2 כפות שמרים יבשים כשרים לפסח או 2 קוביות של שמרים טריים כשר לפסח (50 גרם)
טיפה שמן לשמן את הידיים
מעט קצח (לא חובה)
מעט שומשום(לא חובה)
כפית מלח
600 מ"ל מים פושרים
אופן הכנה מופיע בהמשך.








מתכונים נוספים:
חלה כשרה לפסח נדירה
עוגת מוס שכבות לפסח
עוגת סולת מושלמת לפסח

סרטון המדגים את שלבי הכנת המתכון:

אופן הכנה:
1. שמים בקערה את הקמח ללא גלוטן ומוסיפים את כל החומרים לקערת הקמח מלבד המלח הקצח והשמרים ונערבב בעזרת המיקסר למשך 5 דקות (מתחילים במהירות נמוכה ואז מעבירים למהירות גבוהה משתמשים בוו גיטרה מאחר והבצק מאוד דליל).
2. לוקחים 2 תבניות עגולות כפי שמוצג במתכון ומשמנים אותם קלות ושופכים לתוכם את תערובת הקמח האחידה שיש לנו בקערת המיקסר.
3. מפזרים מעל התבניות עם הבצק מעט מלח,מכסים ומתפיחים למשך 40 דקות , בינתיים מחחמים את התנור ל-180 מעלות.
4. לאחר 40 דקות חורצים בעזרת סכין משומן חתכים בבצק התפוח כפי שמוצג בסרטון ומברישים בעדינות בעזרת חלמון מדולל במים באמצעות מברשת.
5. מפזרים מעל שומשום וקצח (לא חובה) ואופים למשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
6. לאחר אפיה בתנור, מכסים את הלחמים עם מגבת ל-10 דקות נוספות.
להזמנה ממעדניה של תומר תומס לפסח לחצו על הקישור
או פשוט לחייג לטלפון: 052-8877262

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות