חיפוש

לחמניות שום ועשבי תיבול מושלמות

לחמניות שום ועשבי תיבול
לחמניות שום ועשבי תיבול מושלמות של שרה יוסף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

שרה יוסף משתפת אותנו במתכון שלה ללחמניות שום ועשבי תיבול

מצרכים:

1 ק"ג קמח
רבע כוס שמן זית
3 כפות שמרים יבשים
2 כפות שבבי בצל יבש
3 כפות סוכר
כף מלח
רבע כוס שמן קנולה
3.5 כוסות מים פושרים (כוס חד פעמי 200 מ”ל)

לקישוט:
רבע חבילה שמיר קצוץ
3/4 כוס שמן זית
כפית פטרוזיליה יבשה
כפית אורגנו
1/2 כף שום כתוש

אופן הכנה :

1. בקערה שמים,כוס של מים,סוכר ושמרים יבשים ונותנים לשמרים לעבוד במשך 15 דקות.
2. לאחר 15 דקות מוסיפים לקערת השמרים את יתרת המים (2.5 כוסות) ואת הקמח ולשים את הבצק מעט ואז מוסיפים את מלח והשמנים (זית וקנולה) ושבבי הבצל ולשים עד שמתקבל בצק אחיד ורך.
3. מתפיחים את הבצק למשך חצי שעה ,אז מוציאים אוויר מהבצק ע"י לישה קצרה ואז מכסים את הבצק ומתפיחים שוב למשך חצי שעה.
4.לאחר התפיחה מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ואז מחלקים את הבצק לכדורים ,מקמחים מעט ומשאירים למנוחה של כמה דקות.
5. שמים בתבנית עגולה נייר אפיה.
6. מכל כדור יוצרים צורה של נקניק כפי שמוצג בסרטון ומחלקים ל-3 ומסדרים את בתבנית ונותנים לתפוח במשך 30 דקות.
7. בקערה מערבבים שמן הזית עם התבלינים (שמיר,פטרוזיליה,אורגנו,שום כתוש) עד לקבלת תערובת אחידה ומורחים מעל הלחמניות בתבנית בעדינות.
8. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך חצי שעה ולאחר שמוציאים את התבנית מהתנור,מורחים שוב מתערובת השמן זית עם עשבי התיבול שהכנו.

מתכונים נוספים של לחם שום:

מתכון ללחם שום כולל סרטון / לחם שום ביתי / לחם שום נתלש

למתכונים נוספים של לחמים לחצו על הקישור: לחמים

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות