דרגו את המתכון
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו למאפינס גבינות ופטריות.
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת מאפינס גבינות ופטריות:
מצרכים להכנת מאפינס גבינות:
- 4 ביצים לארג'
- כוס וחצי קמח תופח
- 2 כפות שמן זית
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
- 1 גביע קרם פרש של השף הלבן תנובה
- 50 גרם גאודה עיזים מגורדת- קולקשיין תנובה
- לקישוט:פלפל קלוי,פטריות שמפניון טריות,טריו פתיתים מיקס 3 גבינות
- כל הכוסות במתכון הכוונה לכוס חד פעמי לשתיה חמה
אופן הכנה:
- בקערה שמים את הביצים,קמח תופח,שמן זית,מלח,פלפל שחור,קרם פרש,גאודה עיזים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- מרססים את כוסות או תבנית המאפינס.
- שופכים את הבלילה לכוסות המאפינס לגובה של 3/4 מגובה כוס או שקע המאפינס ומקשטים בפלפל קלוי,פטריה,טריו פתיתים מיקס 3 גבינות.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20 דקות.
- מגישים לצד סלט רענן.