מגולגלות תמרים עוגיות נדירות
פרח גבסו משתפת אותנו במתכון נדיר של עוגיות מגולגלות תמרים.
מצרכים:
3 וחצי כוסות קמח.
200 גרם מחמאה
או חמאה רכה מאוד.
2 כפות סוכר.
שקיק אבקת אפיה.
שקיק סוכר וניל.
חצי כוס מיץ תפוזים.
רבע כוס שמן.
400 גרם ממרח תמרים.
קינמון.
אגוזים קצוצים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו על הקישור והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו: קבוצת ווטסאפ
מתכונים נוספים:
מגולגלות תמרים מתכון הורס
עוגיות תמרים מגולגלות מתכון שתמיד מצליח
עוגיות מגולגלות עם תמרים ואגוזים פשוט מושלמות
מגולגלות תמרים נעמה קדוש:
אופן הכנה:
ערבבי את המצרכים היבשים.
הוסיפי מיץ ושמן ובסוף את המחמאה
לושי עם וו גיטרה(אפשר ללוש ביד) לבצק נוח וחלק(מומלץ לא ללוש מידי את הבצק)
והכניסי לחצי שעה למקרר.
אחרי מנוחה במקרר
חלקי את הבצק ל 3 כדורים שווים.
קמחי מעט משטח עבודה
ורדדי כל כדור לעלה בין 2 דפים של נייר אפיה.
מרחי מעט(2 כפות על כל עלה) ממרח תמרים פזרי קינמון ואגוזים וגלגלי לרול.
רפדי תבנית תנור בנייר אפיה והניחי את הרול בתבנית..
הכיני את כל הבצק
והכניסי את הרולים למקפיא למשך חצי שעה.
אחרי חצי שעה חממי תנור על 180 מעלות אפיה.
חתכי עם סכין חדה ולא משוננת את הרולים לפרוסות בעובי סמ וחצי ולא לפרטס עד הסוף.
הכניסי לתנור ואפי למשך עשרים וחמש דקות עד חצי שעה.
אחרי האפיה חתכי את הקצוות צנני ופדרי באבקת סוכר.
*כוס המדידה היא כוס חד פעמית לשתייה חמה.
*כמות המגולגלות הוא
25 עוגיות.
בהצלחה🌹