מוסקה חצילים משודרג ב-5 דקות
מוסקה חצילים משודרג מתכון מושלם של איטל איטלי.
מצרכים:
חצילים
בשר טחון מספר 10 או מספר 2
פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ
מלח
פלפל שחור
קורט בהרט
לרוטב:
3 כפות גדושות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
קארי
כף טריאקי
כף סילאן
כמון
תבלין לבשר
ציר אסאדו (לא חובה)
פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
מוסקה ממולאת בבשר מתכון נדיר
מתכון למוסקה חצילים בתנור
מוסקה חצילים ובשר של תומר תומס
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
לחתוך חצילים לעיגולים עבים ולהוציא את הבפנים להשרות במים ומלח
לקחת בשר טחון בקר ממס' 10 או 2
לבקש מהקצב לטחון לערבב עם פטרוזליה קצוצה ובצל טחון מלח פלפל שחור וקורט בהרט להכניס בתוך העיגולים ולשים בתבנית עם נייר אפיה
לרוטב :
3 כפות רסק עגבניות גדולות
מלח פלפל שחור קארי כף טריאקי כף סילאן כמון תבלין בשר
ציר אסאדו ששמרתי בקופסה הפשרתי ערבבתי עם הרוטב ועוד קצת מים חמים (לא חובה נותן טעם) ולערבב עם פטרוזליה קצוצה
ערבבתי את כל הרוטב ושפכתי על החצילים שמתי נייר כסף על התבנית 200 מעלות 40 דק אחרי האפיה לשפוך שוב את הרוטב של התבנית על המוסקה בתאבון