מטבוחה מרוקאית מתכון אליפות
איילה מרציאנו מלול משתפת אותנו במתכון אליפות למטבוחה מרוקאית.
מצרכים:
8-9 עגבניות אדומות ורכות מגורדות בפומפיה
3 פלפלים חריפים שטוגנו בשמן והסרנו מהם את הקליפה והגרעינים וקצצנו
3-4 שיני שום קצוצות
כף סוכר
כף פפריקה מתוקה
כפית קטנה של מלח
מעט פלפל שחור
חצי כוס שמן
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
מטבוחה בתנור מתכון נדיר
לחמניות ממולאות מטבוחה וטונה מתכון סוףףף
מטבוחה מרוקאית המתכון הכי טעים
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. שמים את העגבניות המגורדות בסיר רחב מנירוסטה,מוסיפים את הפלפלים החריפים הקצוצים את השום הקצוץ והסוכר ומערבבים היטב,מכסים חלקית את הסיר ומבשלים על אש בינונית עד אשר הנוזלים נספגים.
2. מתבלים בפפריקה מתוקה,מלח,פלפל שחורושמן ומבשלים למשך 20 דקות נוספות על אש נמוכה חשוב לערבב מדי פעם.
3. לאחר שהסלט מוכן ,מעבירים לקופסא ומכניסים למקרר כאשר הסלט עדיין חם, כך נשמרת המטבוחה לזמן ארוך יותר.