חיפוש

מטבוחה מרוקאית המתכון הכי טעים

מטבוחה מרוקאית המתכון הכי טעים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מטבוחה מרוקאית המתכון הכי טעים

אורטל לוי משתפת אותנו במתכון הכי טעים למטבוחה מרוקאית.

מצרכים:
6-8 פלפלים ירוקים מטוגנים או אפשר לא מטוגנים (ללא הגרעינים ) חתוכים דק
4 שיני שום קצוצים דק
מעט שמן
6-7 ק"ג עגבניות מקולפות חתוכות לקוביות קטנות.
כף רסק
2 כפות שמן פפריקה (שמים בצנצנת כמה כפות פפריקה מרוקאית מוסיפים שמן ומערבבים היטב,שומרים סגור על השיש ומשתמשים לפי הצורך שרוצים צבע יפה בתבשיל).
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
מתכון קל למטבוחה מושלמת לשבת
מטבוחה של הצרחות מתכון מושלם
מטבוחה ממכרת

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
6-8 פלפלים ירוקים מטוגנים או אפשר לא מטוגנים (ללא הגרעינים ) חתוכים דק
4 שיני שום קצוצים דק
מעט שמן ולטגן בסיר עמוק וגדול
לאחר מכן להוסיף כ6-7 קילו עגבניות מקולפות חתוכות קוביות קטנית
לתת לזה להתבשל על אש נמוכה
כל הזמן תוך כדיי למעוך הכל יחד
להוסיף 2 כפות גדושות מהשמן פפריקה וגם מהשמן עצמו (לא להגזים עם תוספת השמן) כי בהמשך הבישול אני מוסיפה עוד מהשמן פפריקה כדיי שיצא לה צבע טוב
כף אחת של רסק
כל איזה חצי שעה לגרד 2-3 שום ולערבב (4 פעמים סהכ )
מעט מלח לפי הצורך לקראת סוף הבישול

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות