חיפוש

מקרונים כמו בקונדיטוריה המתכון הכי מוצלח

מקרונים כמו בקונדיטוריה המתכון הכי מוצלח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מקרונים כמו בקונדיטוריה המתכון הכי מוצלח

רונית אבוחצירה משתפת אותנו במתכון מוצלח למקרונים איטלקיים.

מצרכים:

חובה הכנה עם משקל מדידה ומד חום
250 גרם אבקת סוכר
250 גרם אבקת שקדים
80 גרם חלבון מיושן
למלית פיסטוק
גבינה שמנת עם אחוז גבוה לפחות 30%פלוס , מחית טבעית של פיסטוק מערבבים למרקם חלק והוספתי פיסטוק טבעי קצוץ כאבקה זה יוצא מושלם ❤
למלית פרי
3 כפות ריבה מעורבבת עם 150 גרם שמנת 250 גרם שוקולד לבן
למלית קפה
300 גרם שמנת
500 גרם שוקולד לבן
10 גרמים אבקת נס קפה
למרנג
80 גרם חלבון
לסירופ סוכר
225 גרם סוכר
60 גרם מים
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
מקרונים מתכון צרפתי אמיתי
עוגת שקדים עסיסית מתכון נדיר ב-5 דקות
עוגיות שקדים מושלמות ב-3 דקות

מתכון נוסף:

אופן הכנה :
1. את השקדים יחד עם אבקת סוכר שמים במעבד מזון לתערובת אחידה יחד ומסננים במסננת צפופה חייב להגיע לאבקה חלקה שמים את 80 גרם החלבונים ומערבבים לעיסה דביקה כאן השלב אם אתם מעוניינים בצבע המקרון אז מוסיפים 3 טיפות צבע מאכל איכותי ומערבבים .
2. שלב שני :
3. על הגז בסיר שמים את 225 גרם סוכר יחד עם 60 גרם מים בזמן שהסיר צריך להגיע לרתיחה של 121 .
4. מתחילים עם המיקסר 80 גרם חלבונים במהירות בינונית שיצור קצף לבן , כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה בדוייקת של 121 מעלות מורידים במיקסר למהירות נמוכה ושופכים את הסירופ בהדרגה לאט לאט וכאשר כל הסירופ במיקסר נותנים 3 דקות על מהירות נמוכה וממשיכים על מהירות בינונית עד שמגיעים לטמפרטורה של 35 מעלות במיקסר .
5. שלב שלישי :
6. מקפלים את המרנג עם במסה היבשה ששתי המסות התאחדו יחד למסה אחידה וחלקה .
7. שלב רביעי :
8. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר מספר 9 .
9. על משטח סיליקון או תבנית עם נייר אפיה סיליקון מזלפים עיגולים מדוייקים זילוף מלמעלה בצורת מטבע במרווחים של 3 ס״מ אחד מהשני .
10. שלב חמישי :
11. מחממים תנור 150-140 מעלות .
12. המקרון יכנס לתנור לאחר ששהה 45 דקות בחוץ .
13. אפייה של 10-15 דקות לא יותר .
14. מילוי שוקולד :
15. מרתיחים שמנת שופכים שוקולד מערבבים למסה חלקה ושמים במקרר לפחות יום אחד .
16. מלית קפה :
17. מרתיחים שמנת וקפה יחד שופכים שוקולד מערבבים למסה חלקה למקרר ליום אחד .
18. מלית פרי :
19. מביאים לרתיחה את השמנת שופכים על השוקולד מערבבים שהשוקולד נמס מערבבים עם הריבה הרצויה .
20. טיפ :
21. המקרון נשמר שלושה ימים במקרר , טעים לאכילה יותר ביום למחרת .
22. ניתן להקפיא ולהוציא שעה לפני אכילה .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות