חיפוש

מרגריטה מג'יק: פיאסטה מרעננת בכוס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מרגריטה מג'יק: פיאסטה מרעננת בכוס

היי, חברים אוכלים! התכוננו לצאת למסע מלא טעמים כשאנחנו צוללים לתוך העולם התוסס של מרגריטס. הקוקטייל האייקוני הזה הוא כמו משב רוח טרופי בכוס, שמקורו בחופי השמש של מקסיקו. האגדה מספרת שהמרגריטה נולדה בשנות ה-30 או ה-40, ומאז היא הפכה לסנסציה עולמית, האהובה על הבעיטה הנמרצת והקסם ההדר שלה.

רכיבים:

  • 60 מ"ל טקילה
  • 30 מ"ל מיץ ליים סחוט טרי
  • 15 מ"ל טריפל סק או ליקר תפוזים
  • 1 כף נקטר אגבה (להתאים לפי הטעם)
  • קוביות קרח
  • מלח (לציפוי הכוס)
  • פרוסות ליים (לקישוט)

הוראות הכנה:

  1. הכן את הכוס שלך: הפעל טריז ליים לאורך שפת הכוס שלך.
  2. טבלו את השפה בצלחת מלח כדי לצפות אותה בצורה אחידה למגע הקלאסי של מרגריטה.
  3. קרח, קרח מותק: מלאו את הכוס שלכם בקוביות קרח. כמה שיותר, יותר טוב – שמור את זה קפוא!
  4. זמן ערבוב: בשייקר, שלבו את הטקילה, מיץ ליים סחוט טרי, טריפל שניות ונקטר אגבה.
  5. תנער אותו כאילו אתה מתכוון לזה! אנחנו מדברים על 10-15 שניות טובות של ניעור נמרץ כדי לגרום לטעמים האלה לרקוד יחד.
  6. למזוג וללגום: מסננים את המרקחת לתוך כוס המלח שלך. העריץ את כישורי המיקסולוגיה שלך.
  7. מקשטים בפרוסת ליים. זה לא רק להצגה; תן לו לחיצה עדינה לפני שתפיל אותו לפרץ נוסף של טוב הדרים.
  8. התאם לפי הטעם: לטעום את היצירה שלך ולהתאים את המתיקות עם עוד נקטר אגבה במידת הצורך. זו מרגריטה שלך – תעשה את זה בדרך שלך!

וריאציות לכולם:

לחברים הכשרים שלנו, ודא שהטריפל סק שלך הוא בעל תעודת כשרות. אתה יכול גם להחליף את הטריפל סק במיץ תפוזים כשר.

מרגישים הרפתקנים? נסה מרגריטה מזוקל עבור טוויסט מעושן.

תזונה למנה:

  • קלוריות: כ-200 קק"ל
  • ויטמין C בוסט ממיץ ליים טרי
  • נוגדי חמצון מטקילה (במידה, כמובן!)

כמות: המתכון הזה מושלם למנה אחת נדיבה של מרגריטה. כל הכבוד לחגיגת סולו!

זמן הכנה: כ-5 דקות. מהיר וקל – הפתרון המושלם לתשוקות ספונטניות אלו.

רמת קושי: לימון (או ליים!) קל לסחוט.

טיפים וטריקים:

  • טרי זה הכי טוב: בחר תמיד במיץ ליים טרי. זה הלב והנשמה של מרגריטה נהדרת.
  • שיחת טקילה: בחר טקילה באיכות טובה. כסף או ריפוסדו עושים כאן פלאים.
  • שפה מימין: אל תשכח לסלק עודפי מלח משפת הזכוכית. אנו שואפים לרמז של מליחות, לא מנת יתר של מלח.
  • פנטזיה קפואה: אם אתם חובבי מרגריטות קפואות, זרקו הכל לבלנדר עם חופן קרח וערבלו.

עכשיו, תנוחו, הירגעו ותיהנו מהמרגריטה הביתית שלכם – סימפוניה של טקילה, ליים ואווירה טובה. כל הכבוד לך, מאסטרו המטבח!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות