דרגו את המתכון

מרק בשר תימני מתכון הורס

מרק בשר תימני הוא מרק עשיר ורב-טעמים, המבוסס על בשר בקר, תבלינים ועשבי תיבול ייחודיים למטבח התימני. המרק הוא מאכל חורפי קלאסי, המחמם את הלב והנשמה.

ארץ מקור

מרק בשר תימני הוא מנת דגל במטבח התימני, המגיע מתימן, מדינת חצי אי במזרח התיכון. המטבח התימני הוא מטבח עשיר ומגוון, המאופיין בשימוש בתבלינים ועשבי תיבול חריפים.

מצרכים

הוראות הכנה

  1. מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים את השום, הגזר והסלרי ומטגנים עוד כ-5 דקות.
  3. מוסיפים את הבשר, המים או הציר, העגבניות המרוסקות והתבלינים.
  4. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה במשך כשעתיים, או עד שהבשר רך.
  5. מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצות ומבשלים עוד כ-10 דקות.

טיפים

וריאציות ושיפורים

דרגת קושי

קל-בינוני

זמן הכנה נדרש

כשעתיים

הצעות הגשה

מרק בשר תימני הוא מרק טעים, עשיר ומזין, שיכול להיות ארוחה שלמה בפני עצמה. הוא מושלם לארוחת צהריים או ערב חורפי. אז למה אתם מחכים? קדימה, לכו להכין!

יתרונות תזונתיים

מרק בשר תימני הוא מקור טוב לחלבון, ברזל, ויטמין B12 וסיבים תזונתיים. הבשר הוא מקור לחלבון, ברזל וויטמין B12, והירקות הם מקור לסיבים תזונתיים.

הערה

המתכון ניתן לשינויים בהתאם להעדפות אישיות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות