מרק כרובית ותפוחי אדמה שחייבים להכין בחורף
אניה מזון משתפת אותנו במתכון חובה של מרק כרובית.
מצרכים:
1/2 יחידת כרובית
2 תפוח אדמה בינוני
1 בצל לבן
2 כפות מחמאה/מרגרינה
1 וחצי כפות אבקת מרק עוף פרווה
1 כף אבקת מרק ירקות
לפי הטעם קורט מלח
3 שיניי שום כתוש
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכוני כרובית נוספים:
סלט כרובית ממכר – מתכון מנצח
כרובית מטוגנת בבלילה בטעם חמוץ מתוק
שווארמה כרובית מתכון של תומר תומס
מתכון נוסף למרק כרובית קרמי במיוחד
אופן הכנה:
1. לקלף את התפוחי אדמה לחתוך לקוביות ולבשל כ-15 דקות.
2. בינתיים לחתוך את הבצל ולאדות אותו במחבת עם החמאה.
3. לחתוך את הכרובית לפרחים ולהוסיף אותו לסיר עם התפוחי אדמה.
4. להוסיף מים רותחים+תבלינים+בצל מאודה ולבשל הכל ביחד עוד 15 דקות.
5. 2 דקות לפני סיום הבישול להוסיף לסיר את השום ולבדוק טעמים עם חסר תבלינים לתבל עוד קצת ולכבות לאחר 2 דקות.
6. להגיש חם, בתאבון