חיפוש

מרק קניידלך לפסח מתכון נדיר

מרק קניידלך לפסח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מרק קניידלך לפסח מתכון נדיר

אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון נדיר למרק קניידלך לפסח.

מצרכים:
רכיבים לקניידלך:
2 כוס קמח מצה
2 כוס מים חמים
2 ביצים
2 כף שמן
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
רכיבים למרק
1 בצל
3 גזרים
2 גבעולי סלרי (חתוכים)
½ צרור כוסברה
1 בצל (חתוך)
1 כף מרק עוף
¼ כפית מלח פלפל
¼ כפית כפית כרכום
אופן הכנה מופיע בהמשך








מתכונים נוספים:
מרק קניידלך של סבתא אסתר עם טאץ מרוקאי
פוטטוס בתנור מתכון מושלם לפסח
לחם אוורירי ומושלם כשר לפסח

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
הכנת קניידלך
1. לערבב קמח מצה, מים, שמן, מלח ופלפל שחור.
2. להוסיף ביצה טרופה אחת אחרי השניה, לתת מנוחה של 15 דקות ואז בעזרת ידיים רטובות ליצור כדורים קטנים (הם תופחים).
3. להכין מרק צח עם מלח, פלפל ומים עד רתיחה, להוסיף את הקניידלך ל־20 דקות רתיחה, להוציא ולשים בקערה.
הכנת המרק
1. לבשל את כל רכיבי המרק עם ציר בשר או עוף מוכן. (אם אין אז מים רגילים מתובלים במלח, פלפל, מרק עוף וכרכום.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות