חיפוש

מתכון גלידוניות פרווה מרעננות ומלאות בטעמים שתבחר!

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון גלידוניות פרווה מרעננות ומלאות בטעמים שתבחר!

דבר בטוח! הנה מתכון לגלידוניות פרווה, מושלם לכל אירוע!

גלידוניות פרווה הם פינוקים קטנים ומענגים שאורזים אגרוף של טעם בכל ביס. הפלאים בגודל ביס אלה מושלמים למסיבות, התכנסויות או פשוט לפנק את השן המתוקה שלך. מקורם מהרצון ליצור אופציית קינוח נטולת חלב שאינה מתפשרת על טעם או מרקם, נגיסות המיני גלידות הללו הן להיט בקרב ילדים ומבוגרים כאחד. הם קלים להכנה, דורשים רק כמה מרכיבים פשוטים ומינימום מאמץ. בנוסף, הם מציעים פינוק נטול רגשות אשם, מכיוון שהם נמוכים יותר בקלוריות ובשומן בהשוואה לפינוקי גלידה מסורתיים.

רכיבים:

  • 2 בננות בשלות
  • 1 כוס יוגורט נטול חלב האהוב עליך (כגון קוקוס או שקדים)
  • 1 כף סירופ מייפל (לא חובה, למתיקות)
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • תוספות לבחירתכם (כגון אגוזים קצוצים, קוקוס מגורר או שוקולד צ'יפס)

הוראות הכנה:

  1. קולפים את הבננות הבשלות ופורסים לעיגולים בעובי של כ-1 ס"מ.
  2. בקערת ערבוב, מערבבים את היוגורט ללא חלב, סירופ מייפל (אם משתמשים), ותמצית וניל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מרפדים תבנית מיני מאפינס בציפוי נייר אפייה.
  4. טובלים כל פרוסת בננה בתערובת היוגורט, מצפים אותה לגמרי.
  5. מניחים את פרוסות הבננה המצופות לתוך תבנית המאפינס המוכנה.
  6. מפזרים את התוספות הרצויות על כל פרוסת בננה. תהיו יצירתיים עם התוספות שלכם!
  7. מניחים את תבנית המאפינס במקפיא ונותנים לגלידוניות לקפוא למשך 2-3 שעות לפחות, או עד שהן יציבות.
  8. לאחר ההקפאה, מוציאים את הגלידוניות מתבנית המאפינס ומעבירים אותן לכלי שמתאים למקפיא.
  9. מגישים מיד לפינוק מרענן, או מאחסנים במקפיא להנאה מאוחרת יותר.

חלופות מתכון לאוכלי כשרות:

לאוכלי כשרות, יש לוודא שכל המרכיבים המשמשים הם כשרים. ניתן גם להחליף את התוספות באפשרויות ידידותיות לכשרות, כמו שוקולד צ'יפס או פירות יבשים.

יתרונות תזונתיים:

  • ביס גלידוניות פרווה הם לא רק טעימים אלא גם מציעים כמה יתרונות תזונתיים. בננות הן מקור נהדר לאשלגן וסיבים, בעוד יוגורט ללא חלב מספק פרוביוטיקה לבריאות המעיים. 
  • בנוסף, ללא תוספת סוכרים או מרכיבים מלאכותיים, נגיסות המיני גלידה האלה הן פינוק בריא שאתה יכול להרגיש טוב עם ליהנות ממנו.

כמות: מתכון זה מכין כ-12 גלידוניות פרווה.

זמן הכנה: ההכנה למתכון זה אורכת כ-10 דקות, עם 2-3 שעות נוספות להקפאה.

רמת קושי: מתכון זה נופל על הקצה הקל של הסקאלה, מה שהופך אותו למושלם עבור טבחים מתחילים ואנשים עסוקים כאחד.

טיפים לשיפור ושיטות בישול:

  • לתוספת טעם, נסה לערבב כמה עוגיות מרוסקות או אבקת קקאו לתוך תערובת היוגורט לפני ציפוי פרוסות הבננה.
  • אם אתם קצרים בזמן, תוכלו לזרז את תהליך ההקפאה על ידי הכנסת תבנית המאפינס למקפיא למשך 30 דקות לפני העברת המיני ביס גלידה לכלי עמיד במקפיא.
  • התנסו בשילובי פירות שונים, כמו תותים או אננס, למגוון טעמים.
  • כדי להפוך את נגיסות הגלידוניות הללו לעוד יותר מפנקות, טפטפו מעט רוטב שוקולד ללא חלב מלמעלה לפני ההגשה.

תהנה מביס גלידוניות פרווה כקינוח או חטיף מענג בכל שעה ביום!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות