דרגו את המתכון

טאקו דג ים תיכוני: פינוק קליל ומרענן

הימים החמים מתקרבים, ומה יותר מתאים מאשר ארוחה קלילה, טעימה ומלאת טעמים של ים? טאקו דג ים תיכוני הוא הפתרון המושלם! מנה צבעונית, רעננה ומלאת בריאות, שתגרום לכם להרגיש כאילו אתם על חוף הים.

מקור המתכון:

המתכון הזה הוא שילוב של השפעות ים תיכוניות וקלאסיות. הדג מקבל טעם עשיר מתערובת תבלינים מיוחדת, ומוגש בתוך טורטיות רכות עם ירקות טריים וסלסה פיקנטית.

מרכיבים:

הכנה:

  1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. ערבבו בקערה את הקמח, פירורי לחם, כמון, פפריקה, פלפל שחור ומלח.
  3. טבלו את פילטים הדג בביצה, ואז בתערובת התבלינים.
  4. חממו את שמן הזית במחבת גדולה.
  5. טגנו את פילטים הדג כ-2 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים.
  6. חממו את הטורטיות בתנור למשך 2 דקות.
  7. הרכיבו את הטאקו: מניחו טורטיה, פילטים דג, מלפפון, עגבניה, בצל כוסברה וסלסה.
  8. סחטו מעט מיץ לימון מעל.

טיפים:

וריאציות ושיפורים:

דרגת קושי: קל

זמן הכנה: 30 דקות

הצעות הגשה:

הכינו את הטאקו דג הים תיכוני ותיהנו ממנה קלילה, טעימה ומלאת בריאות!

יתרונות תזונתיים:

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות