חיפוש

מתכון לבלינצס מתוק – מתכון מנצח

מתכון לבלינצס מתוק

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לבלינצ'ס מתוק – מתכון מנצח

בלינצ'ס מתוקים הם מאכל פופולרי ברחבי העולם, עם מקורות עתיקים. הם עשויים מבצק דק וחסר שמרים, המטוגן במחבת חמה. הבלינצ'ס ניתנים למילויים מתוקים או מלוחים, בהתאם להעדפה אישית.

יתרונות תזונתיים

בלינצ'ס מתוקים עשויים מרכיבים פשוטים יחסית, המעניקים להם יתרונות תזונתיים מסוימים. הקמח שבבלילה הוא מקור טוב לסיבים תזונתיים, חלבון ופחמימות מורכבות. החלב הוא מקור מצוין לסידן, חלבון ווויטמינים A ו-D. הביצים הן מקור טוב לחלבון, ויטמינים A ו-D, וכולסטרול.

מרכיבים

  • 1 כוס קמח רגיל
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס שמן
  • כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית סוכר וניל

למילוי

  • 1 קופסה (250 גרם) גבינה לבנה 5%
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית גדושה קינמון

הוראות הכנה

  1. מחממים מחבת על להבה בינונית.
  2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל חומרי הבלילה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. יוצקים כמות קטנה של בלילה למחבת החמה (בערך 1/4 כוס).
  4. מטגנים את הבלינצ'ס מצד אחד עד שהוא מזהיב, בערך 1-2 דקות.
  5. הופכים את הבלינצ'ס ומטגנים אותו מהצד השני עד שהוא מזהיב, בערך 1-2 דקות.
  6. חוזרים על השלבים 3-5 עד שמסיימים את כל הבלילה.
  7. מעבירים את הבלינצ'ס המוכנים לצלחת גדולה.
  8. מערבבים יחד את חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
  9. ממלאים כל בלינצ'ס בכף מהתערובת.
  10. מגלגלים את הבלינצ'ס ומניחים אותו בצלחת הגשה.
  11. ממשיכים למלא את כל הבלינצ'ס.

טיפים

  • כדי לקבל בלינצ'ס דקים ופשוטים יותר, ניתן להשתמש בבלנדר לערבוב הבלילה.
  • אם רוצים לקבל בלינצ'ס פריכים יותר, ניתן להוסיף לבלילה כף של אבקת אפייה.
  • ניתן להשתמש בכל סוג של גבינה למילוי הבלינצ'ס. אפשר גם להשתמש בפירות, אגוזים או שוקולד.

דירוג קושי

קל-בינוני

זמן הכנה

כ-30 דקות

כמות מנות

כ-10 מנות

על הבלילה

הבלילה של הבלינצ'ס היא הבסיס לכל המנה. חשוב להשתמש במרכיבים טריים ואיכותיים כדי לקבל תוצאות הכי טובות. הקמח צריך להיות טרי, החלב צריך להיות קר והביצים צריכות להיות בטמפרטורת החדר.

כדי לקבל בלינצ'ס דקים, יש להשתמש בכמות קטנה של בלילה לכל בלינצ'ס. כדאי גם להטגן את הבלינצ'ס על להבה בינונית, כדי שהם לא יישרפו מהר מדי.

על המילוי

מילויים לבלינצ'ס יכולים להיות מגוונים מאוד. אפשר להשתמש בכל סוג של גבינה, פירות, אגוזים או שוקולד.

למילוי הגבינה, מומלץ

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות