3.2/5 - למתכון דירוג של 4 חובבי בישול

מתכון לגוואקמולי שיעיף את המנה שלכם

בסדר, בואו נצלול לתוך עולם הגוואקמולי, הגביע הקדוש של המטבלים שיכול להפוך כל התכנסות לחגיגה! שורשיו של הטוב הירוק הזה בתרבות האצטקית העתיקה, שבה אבוקדו הוכתר כמזון האלים. מהר קדימה להיום, וגוואקמולי הפך לסנסציה עולמית, אהובה על המרקם הקרמי, הטעם הטעים שלו, והאופן שבו הוא מקפיץ ללא מאמץ טאקו, נאצ'וס או פשוט קערת צ'יפס טורטייה.

רכיבים:

אפשרויות חלופיות:

לאוכלי כשרות, ודאו שכל המרכיבים שלכם מאושרים כשרות. אם אתה רוצה לשנות דברים, שקול להוסיף קוביות מנגו לטוויסט טרופי או תירס קלוי לטעם מעושן.

יתרונות תזונתיים:

מנות וזמן הכנה: מתכון הגוואקמולי הזה הוא חביב הקהל, מושלם לכ-4-6 אנשים. לגבי זמן ההכנה, אתה מסתכל על 15 דקות מהירות לגואק-אנד-רול!

רמת קושי: קל יותר מאשר להזמין טייק אאוט! מתכון זה נכנס לקטגוריית "סחיטת לימון קלה. אם אתה יכול להתמודד עם סכין וקערה, אתה זהוב.

טיפים לשיפור:

עכשיו קדימה, הקציפו את פייסטת הגוואקמולי הזו, ותנו למחמאות להתגלגל פנימה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות