חיפוש

מתכון לגוואקמולי שיעיף את המנה שלכם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3.2/5 - למתכון דירוג של 4 חובבי בישול

מתכון לגוואקמולי שיעיף את המנה שלכם

בסדר, בואו נצלול לתוך עולם הגוואקמולי, הגביע הקדוש של המטבלים שיכול להפוך כל התכנסות לחגיגה! שורשיו של הטוב הירוק הזה בתרבות האצטקית העתיקה, שבה אבוקדו הוכתר כמזון האלים. מהר קדימה להיום, וגוואקמולי הפך לסנסציה עולמית, אהובה על המרקם הקרמי, הטעם הטעים שלו, והאופן שבו הוא מקפיץ ללא מאמץ טאקו, נאצ'וס או פשוט קערת צ'יפס טורטייה.

רכיבים:

  • 3 אבוקדו בשל
  • 1 בצל אדום קטן, חתוך לקוביות דקות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות (גרפו את הגרעינים אם מתחשק לכם)
  • 1-2 שיני שום, קצוצות
  • 1 חלפיניו, ללא זרעים וקצוצים דק (שמרו את הזרעים אם אתם לוחמי תבלינים)
  • חופן כוסברה טרייה, קצוצה
  • מיץ מ-2 ליים (או יותר, תלוי באהבתך)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אפשרויות חלופיות:

לאוכלי כשרות, ודאו שכל המרכיבים שלכם מאושרים כשרות. אם אתה רוצה לשנות דברים, שקול להוסיף קוביות מנגו לטוויסט טרופי או תירס קלוי לטעם מעושן.

יתרונות תזונתיים:

  • גוואקמולי הוא מעצמה של חומרים מזינים! אבוקדו מביא את השומנים הבריאים למסיבה, עמוסים בשומנים חד בלתי רוויים שעושים טוב ללב. 
  • הם גם עמוסים בסיבים, אשלגן וויטמינים E, C ו-B6. עגבניות מוסיפות מנה של ליקופן, בעוד ששום ובצל מכניסים את היתרונות המחזקים את החיסון שלהם.

מנות וזמן הכנה: מתכון הגוואקמולי הזה הוא חביב הקהל, מושלם לכ-4-6 אנשים. לגבי זמן ההכנה, אתה מסתכל על 15 דקות מהירות לגואק-אנד-רול!

רמת קושי: קל יותר מאשר להזמין טייק אאוט! מתכון זה נכנס לקטגוריית "סחיטת לימון קלה. אם אתה יכול להתמודד עם סכין וקערה, אתה זהוב.

טיפים לשיפור:

  • אבוקדו בשל: לחיצה עדינה אומרת לך אם הם מוכנים. תקיף מדי? חכה רגע. עיסתי מדי? ובכן, עכשיו אתה מכין פודינג אבוקדו.
  • כוח הדר: אל תזלזלו בסיד! זה מוסיף פיצוץ ומונע מהאבוקדו שלך להפוך לבלגן עצוב וחום.
  • ערבוב מוג'ו: מועכים תחילה את האבוקדו, ואז מקפלים פנימה את שאר החומרים. זה מבטיח איזון שמנמי וקרמי.
  • סוד אחסון: לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח של הגוואקמולי כדי למנוע ממנו להזהיב. או לאכול הכל בישיבה אחת – בלי שיפוטיות.

עכשיו קדימה, הקציפו את פייסטת הגוואקמולי הזו, ותנו למחמאות להתגלגל פנימה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות