חיפוש

מתכון לגלידה קראנץ שהיא פינוק קפוא מענג

מתכון לגלידה קראנץ שהיא פינוק קפוא מענג

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

גלידה קראנץ הוא פינוק קפוא מענג המשלב גלידה שמנת עם ציפוי פריך וטעים. זה קינוח מושלם לימי הקיץ החמים או בכל פעם שמתחשק לכם משהו מתוק ומשביע. עם המרקם החלק והקראנץ' המשביע שלו, הקינוח הזה בטוח יהפוך לאהוב בקרב ילדים ומבוגרים כאחד.

זמן המתכון: כ-20 דקות

רכיבים לגלידה קראנץ:

  1. 500 מ"ל גלידת וניל
  2. 100 גרם עוגיות שוקולד, מרוסקות
  3. 50 גרם אגוזים קצוצים (כגון שקדים או אגוזי מלך)
  4. 50 גרם שוקולד מומס
  5. 25 גרם חמאה, מומסת

הוראות הכנה לגלידה קראנץ:

  1. מפזרים את עוגיות השוקולד המרוסק בצורה אחידה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה קטנה את האגוזים הקצוצים עם השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מזלפים את החמאה המומסת על העוגיות המרוסקות ומערבבים בעדינות לציפוי.
  4. מכניסים את תבנית האפייה למקפיא למשך כ-10 דקות כדי לאפשר לשוקולד ולחמאה להתקשות.
  5. בינתיים, מרככים מעט את גלידת הווניל בכך שמניחים לה בטמפרטורת החדר לכמה דקות.
  6. מערבבים בקערת מיקסר את הגלידה הרכה עם תערובת השוקולד-אגוזים עד לפיזור אחיד.
  7. מעבירים את תערובת הגלידה לכלי שמתאים למקפיא ומפזרים אותה בצורה אחידה.
  8. מפזרים את פירורי העוגיות המצוננים מעל החלק העליון של הגלידה.
  9. מחזירים את המיכל למקפיא למשך 4 שעות לפחות, או עד שהגלידה קפואה לחלוטין.
  10. הגישו את כדורי הקראנץ' של הגלידה לקערות ותיהנו מהשילוב הטעים של גלידה שמנת ותוספות פריכות!

כשהופכים את הגלידה המקורית למשהו חדשני ומרשים עם תוספות מקוריות כמו פרוסות שוקולד, אגוזים קצוצים ופתי ביסקוויט, נוצרת חוויה טעימה שלא נשכחת. גלידת קראנץ' היא פשוט יותר מגלידה – היא חוויה קולינרית שמשלבת בתוכה כמה מרכיבי השוקולד הטובים ביותר, והכל מצופה בשכבת גלידה קרה ומתוקה. תהנו!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות