דרגו את המתכון
השף יוסי שטרית משתף אותנו במתכון שלו לחציל שרוף עם רוטב קצת אחר.
המתכון באדיבות "החקלאי והשף"
שורפים 3 חצילים על אש פתוחה ומקלפים.
לרוטב:
5 שיני שום קצוצות
כף ג'ינג'ר קצוץ
כף פלפל חריף קצוץ
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
3 כפות סויה
3 כפות שמן שומשום
2 כפות שומשום קלוי
2 כפות מיץ מלימון טרי
אופן ההכנה:
למעוך את בשר החציל על צלחת שטוחה בעזרת מזלג
לערבב את כל חומרי הרוטב יחד ולשפוך מעל החציל
סרטון המסביר איך קולים פלפלים וחצילים: