5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

היי, הרפתקנים קולינריים! היום, אנחנו הולכים להרים משהו שהוא לא רק טעים אלא גם סופר קל ומהיר – טורטיה עם בשר טחון, מבושל ממש במחבת. המנה הזו היא קריצה לטעמים התוססים של המטבח המקסיקני, שבו הטורטייה היא מרכיב עיקרי, לרוב מלא במגוון מרכיבים מעוררי תיאבון.

גודל הגשה, זמן הכנה וקושי

רכיבים

איך להכין טורטיה עם בשר טחון במחבת שלב אחר שלב

  1. מחממים מעט שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום הקצוצים, מטגנים עד שהם רכים וריחניים.
  2. מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את הבשר הטחון למחבת. שוברים אותו בעזרת מרית ומבשלים עד שהוא משחים יפה.
  3. מפזרים פנימה את הכמון, אבקת הצ'ילי, הפפריקה, המלח והפלפל. מערבבים היטב לאיחוד.
  4. זורקים פנימה את הפלפל החריף הקצוץ, ומבשלים עוד כמה דקות עד שהכל ריחני והפלפל רך.
  5. להניח טורטייה שטוחה בתבנית. על מחציתו מורחים כמות נדיבה מתערובת הבשר.
  6. מקפלים את החצי השני של הטורטייה ליצירת צורת חצי ירח. לחץ קלות כלפי מטה עם המרית כדי לאטום.
  7. מבשלים כמה דקות מכל צד עד שהטורטייה זהובה ופריכה.
  8. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות והמלית.
  9. מגישים חם, עם תוספות אופציונליות כמו ג'לפנוס, כוסברה, סחיטת ליים, שמנת חמוצה או סלסה.

יתרונות תזונתיים

חלופות תזונתיות

איך אפשר לשדרג?

הנה לכם, ארוחה פשוטה אך משביעה להפליא, צדדית ומושלמת לכל יום בשבוע. זוהי דרך מצוינת לחקור את הטעמים של המטבח המקסיקני ישירות מהמטבח שלך. אל תפחדו להיות יצירתיים עם המילוי והתוספות – זה היופי בבישול! אז תפוס את המחבת שלך, ובואו נתחיל לבשל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות