חיפוש

מתכון לכנפיים בנינג'ה גריל – הכיצד? (ממש כדאי לכם!)

מתכון לכנפיים בנינג'ה גריל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

כנפיים באייר פריי, כבר הכנתם?

בישול כנפי עוף בגריל נינג'ה מביא לידי ביטוי פריכות מענגת בכנפיים, בשילוב עם הרכות העסיסית שבפנים, מה שהופך אותו למועדף עבור חטיפים מזדמנים ופינוקים למסיבה.

מתכון זה כנפיים בנינג'ה גריל מנצל את היכולת של גריל הנינג'ה לחקות בצורה מושלמת את סביבת החום הגבוה של הצלייה המסורתית, וכל זאת תוך שמירה על תהליך פשוט והמטבח נקי מעשן.

בין אם אתם חושקים בטעם ברביקיו קלאסי או במשהו הרפתקני יותר, שיטה זו מניחה את הבסיס ליצירתיות הקולינרית שלכם, ומאפשרת לטעמים הטבעיים של העוף לזרוח, משלימים על ידי בחירת התבלינים שלכם.

איך להכין כנפיים בנינג'ה – הרכיבים

  • 1 ק"ג כנפי עוף, הקצוות הוסרו ומפוצלים במפרק
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית אבקת בצל
  • לרוטב (לא חובה):
  • 100 מ"ל רוטב ברביקיו או רוטב חריף לבחירתכם

איך מכינים כנפיים בנינג'ה גריל / נינג'ה פודי / אייר פריי וכל החברה האלה – שלב אחר שלב

  1. חממו מראש את גריל הנינג'ה ל-200 מעלות צלזיוס על הגדרת הגריל.
  2. בקערה גדולה, לזרוק את כנפי העוף עם שמן זית, מלח, פלפל, אבקת שום, פפריקה מעושנת ואבקת בצל עד לציפוי אחיד.
  3. מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת על רשת הגריל. ייתכן שתצטרך לעבוד בקבוצות בהתאם לגודל של גריל הנינג'ה שלך.
  4. צולים כ-25-30 דקות, מסובבים את הכנפיים באמצע זמן הבישול עד שהן מזהיבות ופריכות.
  5. אם משתמשים ברוטב, מחממים אותו בסיר על אש נמוכה או במיקרוגל.
  6. מניחים את הכנפיים הצלויות בקערה גדולה, יוצקים עליהן את הרוטב המחומם (אם משתמשים), ומערבבים לציפוי אחיד.
  7. הגישו את הכנפיים חמות, בליווי רטבי הטבילה האהובים עליכם ובצדדים.

המתכון הזה לכנפי עוף לגריל הנינג'ה הוא דרך פשוטה להשיג את השילוב הנחשק הזה של עור פריך ובשר רך, עם הבונוס הנוסף של היכולת להתאים אישית את הטעמים לטעמך. בין אם אתם מעדיפים אותן חריפות, מתוקות או מלוחות, הכנפיים האלה בטוח יהיו להיט בכל מפגש או אפילו סתם פינוק מיוחד לעצמכם.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות