חיפוש

מתכון ללביבות תירס וקוטג' טעימים משוגעים

מתכון ללביבות תירס וקוטג'

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3.7/5 - למתכון דירוג של 4 חובבי בישול

לביבות תירס בשילוב גבינת קוטג' מציגות איזון מענג של מרקמים וטעמים, הממזגים את המתיקות של התירס עם הטעם הקרמי והעדין של גבינת הקוטג'.

מנה זו מהווה ארוחת בוקר מושלמת, בראנץ' או ארוחת ערב קלה, ומציעה ארוחה מנחמת ומשביעה. לביבות התירס פריכות מבחוץ ורכות מבפנים, עם פרצי תירס מתוק לכל אורכה. בהגשה עם כף גבינת קוטג' טרייה בצד או מעל, השילוב הופך למרענן שאין לעמוד בפניו. מתכון זה פשוט להכנה, דורש מרכיבים ושלבים בסיסיים, מה שהופך אותו לאופציה נהדרת לארוחה מהירה אך טעימה.

איך להכין לביבות תירס וקוטג' – הרכיבים

  • 200 גרם גרעיני תירס (טריים, משומרים או קפואים ומופשרים)
  • 100 גרם קמח לכל מטרה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 ביצים, טרופים
  • 50 מ"ל חלב
  • 2 כפות עירית טרייה, קצוצה דק
  • 100 גרם גבינת קוטג', להגשה
  • שמן לטיגון

שלבי הכנה לביבות קוטג' ותירס:

  1. בקערת ערבוב מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והפלפל השחור.
  2. מוסיפים את הביצים הטרופות והחלב לחומרים היבשים, תוך כדי טריפה עד לקבלת בלילה חלקה.
  3. מערבבים לתוך הבלילה את גרעיני התירס והעירית הקצוצה.
  4. מחממים שכבה דקה של שמן במחבת על אש בינונית.
  5. זורקים כפות מהבלילה למחבת החמה, משטחים אותן מעט בעזרת גב הכף ליצירת לביבות קטנות.
  6. מבשלים כ-2-3 דקות מכל צד או עד להזהבה ופריכה.
  7. מוציאים את הלביבות מהמחבת ומניחים אותן על מגבת נייר כדי לנקז את עודפי השמן.
  8. מגישים את לביבות התירס החמות עם צד של גבינת קוטג'.

המתכון הזה ללביבות תירס עם גבינת קוטג' הוא לא רק תענוג לבלוטות הטעם אלא גם מנה מושכת ויזואלית שבטוח תרשים. המרקם הקרמי של גבינת הקוטג' משלים את הלביבות הפריכות, והופך כל ביס לחוויה מענגת.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות