דרגו את המתכון
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לנאגטס עוף.
מצרכים:
- 1 ק"ג חזה עוף טחון קר
- 2 כפות מיונז
- כף חרדל דיזון או רגיל
- כפית שטוחה פלפל שחור
- כפית מלח
- 3 כפות קמח לבן רגיל
- לציפוי:
- 2 ביצים עם מעט מלח ולערבב
- קערית עם מעט מים
אופן הכנה:
- בקערה שמים את החזה עוף טחון,מיונז,מלח,פלפל שחור,קמח,חרדל ומערבבים היטב , אם החזה עוף לא קר יש להכניס לחצי שעה למקרר על מנת שהתערובת תהיה יציבה.
- בינתיים מחממים את השמן במחבת.
- שמים נייר אפייה, מרטיבים את הידיים קלות,יוצרים מהתערובת שהכנו כדור כפי שמוצג בסרטון, טובלים בביצה ואחרכך טובלים בפירורי לחם, משטחים לצורה רצויה ומסדרים על נייר אפייה וחוזרים על הפעולה עם כל התערובת.
- מטגנים בשמן חם את הנאגטס שהכנו והופכים אותם על מנת שיצאו קריספי ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
- מוציאים לנייר סופג ומגישים עם ציפס,מיונז,קטשופ או כל ממרח שאתם אוהבים.
סרטון עם המתכון לנאגטס: