חיפוש

מתכון לסודוך ביתי מפנק וטעים חבל על הזמן

סודוך

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סודוך הוא לממעשה טוסט  פסטרמה או נקניק סלמי ושילוב של רטבים טעימים. זהו אוכל הנחהמה האולטימטיבי. המתכון הזה משלב את הטוב המלוח של בשרים מבושלים עם המרקם הקרמי של רטבים, כולם מונחים על פרוסת טוסט פריכה. בין אם נהנו כחטיף מהיר או כארוחת בוקר דשנה, המנה הזו בטוח תספק את התשוקה שלכם. תתכוננו להתפנק עם סימפוניה של טעמים עם כל ביס!

איך להכין סודוך:
– 4 פרוסות מהלחם האהוב עליך (כגון באגט או חיטה מלאה)
– 100 גרם נקניק פסטרמה או סלמי, פרוס דק
– 50 גרם גבינת שמנת
– 50 גרם מיונז
– 1 כף חרדל דיז'ון
– 1 כף דבש
– מלח ופלפל לפי הטעם
– פטרוזיליה או עירית טרייה, קצוצה דק (לא חובה, לקישוט)

איך מכינים סודוך – שלב אחר שלב:
1. צולים את פרוסות הלחם עד שהן מזהיבות ופריכות.
2. מערבבים בקערה קטנה את גבינת השמנת, המיונז, חרדל הדיז'ון, הדבש, המלח והפלפל עד לקבלת רוטב שמנת.
3. מורחים כמות נדיבה מהרוטב הקרמי על כל פרוסת לחם קלוי.
4. מעל פרוסות הלחם הרוטב שכבה של נקניק פסטרמה או נקניק סלמי פרוס דק, תוך פיזור אחיד של הבשר.
5. אם רוצים, מפזרים מלמעלה פטרוזיליה טרייה או עירית לפרץ של צבע וטעם.
6. הגישו את הטוסט הטעים עם נקניקיית פסטרמה או סלמי מיד, בעודם חמים, ותיהנו מהשילוב של בשרים מלוחים ורטבים קרמיים הנמסים בפה בכל ביס!
7. בתאבון!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות