חיפוש

מתכון לספינג' מרוקאי נדיר למימונה

ספינג מרוקאי למימונה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לספינג' מרוקאי נדיר למימונה

אריאלה גולדמן משתפת אותנו במתכון מושלם של ספינג' מרוקאי מושלם למימונה.

מצרכים:
1 קילו קמח
שמרים טריים / שמרים יבשים 2 כפות (50 גרם )
5 כפות סוכר
1 כפית מלח
4 כוסות מים חמימים
3 כפות ערק / או ברנדי
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
ספינג מרוקאי מתכון קל
ספינג' מרוקאי אסלי 100% הצלחה
ספינג מרוקאי אורגינל – מתכון מנצח

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. נמיס את השמרים והסוכר ב-1 כוס מים חמימים ומניחים בצד למשך 20 דקות.
2. נכניס את כל המרכיבים חוץ מהמלח והאלכוהול לקערה גדולה (לשים לב להוסיפם רק בשלב האחרון של הלישה כדי למנוע פגיעה בשמרים)
3. מוסיפים את תמיסת השמרים והמים ולשים כ-7 דקות.
4. מוסיפים את המלח והאלכוהול וממשיכים ללוש בעזרת יד אחת ובתנועת קיפול "מרביצים" לבצק מלמעלה למטה, – מתקבל בצק דליל, ודביק.
5. מכסים את הקערה בניילון נצמד, מניחים במקום חמים ומתפיחים עד הכפלת נפח.
6. מסירים את הניילון, טופחים עם כפות הידיים על הבצק ו"מפילים" אותו.
7. מכסים את הקערה ומתפיחים שוב עד הכפלת נפח. חוזרים על הפעולה הזו פעם נוספת.
8. יוצקים שמן לסיר עמוק ורחב ומביאים לרתיחה ואז ננמיך ללהבה בינונית ונטגן (לשים לב! רק כך הסופגניות יטגנו בצורה מושלמת מבפנים).
9. נכין קערה עם מים קרים מאוד, רצוי עם קוביות קרח (להפרשי טמפרטורה).
10. נפיל שוב פעם את הבצק.
11. נרטיב את כפות הידיים במי הקרח, צובטים חתיכת בצק ומנתקים אותה בעזרת היד השנייה.
12. מעצבים לכדור שמנמן, ניצור במהירות חור באמצע.
13. מכניסים לשמן ומטגנים כ-2 דקות מכל צד, ומעבירים למגש שרופד בנייר סופג ומצננים מעט.
14. טובלים בסוכר או מעטרים באבקת סוכר.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות