5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מתכון לעוגיות טחינה טבעוניות תענוג בריא

היום אנחנו צוללים לתוך עולם הפינוקים המתוקים עם טוויסט – עוגיות טחינה טבעוניות. הביסים השמימיים האלה הם לא רק קינוח מענג; הם חגיגה של טוב על בסיס צמחי ומהווים עדות לרבגוניות של הטחינה.

דמיינו את זה, שומשום מוזהב שנטחן לעיסה קרמית, מעורבב עם הטוב שבמרכיבים טבעוניים, ונאפה לשלמות. את מקורותיו של המתכון הזה אפשר לייחס ללב המטבח הטבעוני והמזרח תיכוני, שם הטחינה היא מרכיב מככב במנות רבות.

רכיבים:

אפשרויות חלופיות:

לחברים הכשרים שלנו או לבעלי הגבלות תזונתיות, אל דאגה! בחר מרכיבים בעלי תעודת כשרות. אתה יכול גם להתנסות בקמח ללא גלוטן אם זו הריבה שלך. החליפו סירופ מייפל עם נקטר אגבה לפרופיל טעם שונה.

יתרונות תזונתיים:

כמות: מתכון זה מכין כ-18-24 עוגיות, תלוי בגודל כדורי הבצק שלך.

זמן הכנה: זמן ההכנה הוא בערך 15 דקות, והעוגיות האלה יהיו מוכנות לטרוף תוך כ-10-12 דקות של זמן אפייה.

רמת קושי: אל תפחדו, חברי למטבח! המתכון הזה יושב בנוחות על הצד הקל של הדברים. אם אי פעם הנחתם קערת ערבוב וכפפה לתנור, אתה יותר ממסוגל לכבוש את התענוגות הטבעוניים האלה.

טיפים לשלמות:

הנה לכם, אנשים! מסע לעולם של עוגיות טחינה טבעוניות – קלות, טעימות ושופעות בכל טוב מהצומח. אפייה מהנה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות